gamzeserenn Lizzz ben 16. haftamda 3lü taramaya gittiğimde aldım randevuyu 22+4 e vermişlerdi. Şimdi yoğun olduğunuda forumdan okuyorum
Sessiz-Limannn Lizzz Zübeyde hanım da yapılıyor canım şehir hastanesine göre daha kısa zaman da veriliyor tarih özelden önce oraya bi randevu al istersen verirler yazık ona vereceğin parayı çocuğuna bir şey alırsın
Lizzz Sessiz-Limannn dogru diyorsunda yasaktan dolayi hic acilmiyor randevuda alamiyorsun mhrsden uygun tarih veriyor kadin doguma tam benim 22. Haftaya geliyor slklntili yani
Mom54544 Lizzz Şehir hastanesi ne zaman dediyse eşimin yengesine sana şimdi verirsek doğum sonrası gelirsin anca falan demiş ama ne zaman gitti o bilmiyorum çok sevgili görümcem yazmış ona böyle böyle demişler diye 😐
Fatma_15 Lizzz ankara hastanesin de araştırabilirsiniz, 2 ay önce şehir hastanesinden randevu bulamayınca orda yaptırmıştım ama artık yapılıyor mu bilmiyorum randevuyu erken almak gerekiyor
Gokalptugcee Ankara_06_ 12.haftada ama ben kaçrmştm direk 3 lü yptrmadm garanti olsun diye 4 lü yptrd
ozge8- Lizzz Sincanda başak tıp merkezinde yaptırdım randevu alıp gidebilirsınız 80 TL muane ücreti 80 TL ultrasyon ucretı yaklaşık 40 dakika surdu benim 2 tane renkli ultrasyon kagıdo 6 7 tanede siyah beyaz ultrasyon kagıdı ve raporu olucak sekılde doktor bakıp degerlendırıyor
Lizzz ozge8- bu kadar ucuz mu cidden sasirdim da 500 falan deniliyor da… memmun kaldiniz mi peki peritanalog mu yapiyor ayrintili ultrasonu?
Mom54544 ozge8- 80 mi 😳 450 diyo a life ya bu kadar ucuz mu gerçekten pazartesi arayıp soracağım fiyat bilgisi verirlerse inşallah vermezlerse de eşim ise giderken sorsun girip 😂
balarisi06 Kızlar 3.lü tarama kaçıncı haftalar arası yapılması lazım acil bilgilendirirmisiniz rica etsem? 3.lü taramayı dışarıda yaptırsak özelde mesela sonrasında etlik zübeyde hanım dan ayrıntılı için gün alamazmıyız?
ozge8- Eylul0652 erkek doktordu orta yaslarda tonton bole baya bakıp incelemiştı memnun kalmıştım hatta