Pelin__1 Bu zamana kadar net hareketlerini hissediyordum bugün sadece 5_6 kez hareketini hissettim onu da vajinamda hissediyorum pozisyonu mu değişti acaba o yüzden mi azaldı hareketi 🤔 aynı şeyi yaşayan anneler içime su serpet misiniz😅
MinikMicizem Pelin__1 Bende aynıyım yha hiç belli olmuyo dün nerdeyse hic hissetmedim gbi bgun kasiklarimda hep hatta afedersiniz vajinamda hissedyorm resmen
Emn_dgn Pelin__1 kesinlikle aynı bazen dışarı , bazen içeri , bazen aşağı tekmeliyor sıpa, bazen hiç ses soluk yok normaldir
Pelin__1 MinikMicizem Evet ya dürtükleyince tekmeliyor sadece 😅😅 Uyuyor herhalde dedim rahatsız etmicem bugün bakalım yarın nasıl olucak
Pelin__1 [silindi] Gerçekten öyle önceki gün çok yoruldum dedim ki bugün hareket etmez o gün akşama kadar tekmeledi bugün de dinleniyorum evdeyim tık yok 😃
Pelin__1 Emn_dgn evet bugün böyle derinden içeri içeri hissediyorum hareketleri insan istiyo ki sürekki patır kütür tekmelesin😅
Emn_dgn Pelin__1 evet konuşunca tepki versin istiyor ama az kaldı inşallah gün geçtikçe daha bir sürü şey yaşıyoruz