Kvsraykt eliiftt hala derken daha 14 haftadasınız en uygunu 16 hafta öncesinde sormadım bile ben net görsünler öyle söylesinler
MDT eliiftt bu çok normal🤷🏻♀️ 12 haftalıkken bana erkeğe benziyor dedi 16 da kız dedi ama ben emin olmak içim ayrıntılı ultrasonu bekledim
Tekmile11 eliiftt kızdır o zaman canım kızlar nazlı oluyormuş benim de içim iki haftalıkken yanılmam ama kordondan göremedim tam yüzde altmış erkek dedi on beş haftalıkken de tamam şimdi oldu erkek dedi :) sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil bence
Nilya88 eliiftt ben 13 haftalık ken öğrendim girmeden bi saat önce çikolata yedim geçen gittiğimde de gösterdi çok hareketli hiç saklamadı kendini sağolsn sende deneyebilirsin
Saziyersin Biranne2 inanın hiç belli olmuyor iglusum 20 haftada gisterdi hep kapalı ve kordon bacak arasin da idi oyuzden kiz veya erkek bebişin duruşu ile ilgili saglikla gelsin hepsi
Biranne2 Saziyersin amin yeterki sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil zaten çok erken alışveriş yapılırsa da unisex şeyler alınması daha makul
balarisi06 eliiftt evet millet erkenden öğrendi bende çatlıyorum meraktan 15 haftam bitti 16 ta girdik şimdi doktora da gidemiyorum kaldım böyle 🙄🥴
Fatosbartu eliiftt bizde 14+3 öğrenmiştik bebegin pozisyonuyla alakalı ama gec kalmış sayilmazsin 18 e kadar göstermeyen bebisler var biraz daha sabır 🤗
eliiftt Gul2528 😂😂 okadar bekleyemem ben bebek kendini gosteriyor sknti yokta cinsiyet ortada belli degil😂😂😂
deryakadri eliiftt bende ya 16 haftalık olduk hala yok devlete gittim demiyoruz dedi özele de 1 Nissan da gittim bayramdan sonra gel dedi kaldı öyle yasak bitince gitçem işte
balbocegimm eliiftt ben 15+3 üm bende öğrenemedim dün gittim uyuyordu cok uğraştı doktorum ama uyanmadi6
Ebru_d eliiftt eminim yazan olmuştur ama 37 mesajı okuyamadım🙈 16 haftadan önce yasal olarak söylemiyorlar zsten öğrenememeniz normal yani herkes öyle öğreniyor😂🤭