Beyzan Gizmom bence yenmesinde bir sakınca yok ben ördeğe benzer başka av kuşları yemiştim ilk gebeliğimde bizim oralarda avlanan kuşlardan. Sadece ciğerini filan yemeyin etinden yiyebilirsiniz. Mesela Kars’ta bol bol kaz yeniyor hiç de sıkıntı olmuyor 🙂
Beyzan Delicesareti mesela bir köyünüz var mı bilmiyorum ama köylerde av mevsiminde baya kuş avlanır başta ördek olmak üzere kalabalık sofralarda büyük bir ziyafet haline gelir bu ördek belki öyledir 😌
Bsra1111111 Beyzan ördek enfes ya yenmezmi ben restoranlar da yiyerim genelde iyice marina edilmiş ve uzun saatler pisiyormus galiba enfesss
Gizmom Bsra1111111 ben normalde hiç yemem ama yararlıysa bugün yicem ki yararlı olduğu gayet belli o yüzden bebek için yicem mecbur 🤗🤗
yamacinannesii Bsra1111111 şu ördeği bi ben sevemedim ya kaz yemiştim bir iki kere ama ördek ne bileyim pek severek yediğim söylenemez 😂
Bsra1111111 Gizmom tadi güzel ama ben restoranta yedim öylece alıp yemek bilmiyorum yani nasıl olur ben organik yumurta vs. Yiyemiyorum tavuk vs. Görmemem lazım 😀