Ankara_06_ Zeynep_elam Anladım canım. Bende internetden araştırdım A101 bebek bezi sızdırıyo bebeğin beli hep ıslanıyo demiş ama bilemedim. Bende forumdaki annelerden tavsiye alıyım dedim😇.
deryaa1903 Zeynep_elam inst bi sayfa var mühendisin oğlu diye şok un bezi tam yildiz almis sayfaya bakin derim tüm ürünleri inceliyorlar zararli olup olmadigini söylüyorlar
Ankara_06_ _merveksk Evet canım Bim bebek bezi hakkında olumlu yorum çok. 6 yıl önce kardeşimede Bim bebek bezini kullanıyoduk iyiydi. A101 bebek bezini aldım bugün, araştırmadan. Pazartesi günü iade ederim artık🙄🤷🏻♀️.
MihricanA Ankara_06_ Ben beze karar verene kadar baby turco vidi soffio prima canbebe kullandım ama sleepy natural gibisi yok hem yumusacik kremsiz bez iste bu olacak diye hemen secilmiyo bebişin poposu hangisini severse
MihricanA Ankara_06_ Stok yapmaya da gerek yok her ay 1 numara büyüdü 4 aylığız 4 numaraya geçtik mesela
mineu8 Ankara_06_ ilk kizimda her ikisini de denedim bim in bezinden kesinlikle memnun kalmadim cok inceydi a101inki nerdeyse sleepyle birebir gibi uzun bir sure onu kullandim