dilaraonat İyi günler 7 haftalık hamileyim soğuk algınlığı yüzünden aile hekimim bana largopen antibiyotik yazdı kendi doktoruma sordum bi sorun olmaz kullanabilirsin dedi kullanan bilgisi olan var mı bu konuda? Şimdiden teşekkür ederim
zeytinkiz dilaraonat Doktorun verdi ise içeriğini biliyordur 2 doktor da onay vermiş bence sorun olmaz güvenebilirsin. Burada doktorlardan daha bilgili olacak kimse oldugunu sanmıyorum 🤭🤗
iremibrahim dilaraonat ben 3 kere kullandım o antibiyotiği diş için bı sorun olmadı canım zaten hamile olduğunu bılıyolat ona göre yazıyorlar geçmiş olsun
Buketkucuk dilaraonat ben 37.haftamda largopen kullandım hatta daha yeni bitti 38+5 haftalığım idrar yolu enfeksiyonu için kullanmıştım bir sorun olmadı, gerektiğinde antibiyotik veriyor doktorlar
dilaraonat Buketkucuk ben yeni olduğum için korktum umarım bendede bi sorun olmaz teşekkür ederim sizede geçmiş olsun 😌
dilaraonat Meervenurrr başladım umarım bende de bi sorun olmaz yeni olduğu için tedirgin oldum çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun 😌