marysmom Kızlar kendime epilatör aleti almak istiyorum . Kullanılma memnun kaldığınız ya da kalmadığınız marka ve modelleri yazar mısınız ?
Mouradi marysmom Bende yenisini istiyorum bilmiyorum ne alsam 😕 batık yapması ve tüyleri kırmayan istiyorum ya tek benimki mi öyle bilmiyorum 🤦🏻♀️
marysmom Mouradi ben normalde kullanmıyorum ama hamilelik ve emzirme döneminde kullanmayı düşünüyorum . Zaten pandemi de doğru dürüst kuaföre bile gitmedim hastalık kaparım diye . O yüzden almaya karar verdim.
Kmerve marysmom rica ederim :) batığın çözümü yok bence jilette de epilasyonda da oluyor önemli olan duş sırasında kese yapmak bi nebze olmuyor öyle batık çaresi lazer sanırım ya
marysmom Kmerve normalde lazere gittim bir dönem o yüzden hiç batık yok. Olmasını da istemiyorum . Geçici bir süre kullanmak istiyorum . Bu geçici süre de de olsun istemiyorum. O yüzden fikriniz benim için önemli sağolun
tandirella001 marysmom 13 yıl önce braun almıştım hala çalışıyor ve hala kullanıyorum tamire bile gitmedi maşaallahı var 😁
marysmom Sulbiye teşekkürler cevabınız için . Braun alacağıma karar verdim artık modeline de bütçeme göre karar vereceğim