Assyaaa bunu başlarda çok dert ederdim araştırırdım sürekli, ama şu kremler özel yağlar falan aşırı fiyatlı 🙈 33+5teyiz karnımda bir tane çatlak yok ama basenlerimde var çatlaklar, doktoruma sormuştum bi önerisi olabilir mi diye, tamamen kişiye bağlı bazen ikiz üçüz gebeliklerde bir tane çatlak olmadan Doğuma girenler oluyo, cildinin yapısına bağlı bişey yani ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlar, öyle bi dünya para verme ürünlere sevdiğin memnun kaldığın bi kremle nemlendir her gece yatarken yeter demişti 🤗 öyle yaptım bende. Ama mesela kuzenim de hamile şu an 26. Haftasında kullanmadığı ürün kalmadı incia, lansinoh, bio-oil. Bir dünya para döktü kremlere yağlara, karnını geçtim ayak topuğuna kadar çatlağı var. Sanırım birazda alınan kiloyla alakalı bi durum. Normalde de kilo aldığımda alt tarafım alır üstüm hep aynı o yüzden de olabilir 🤗 yine de denemek isterseniz incianın çatlak kreminden çok memnun kalanlar var etrafımda 🤗 içinizi de karartmış gibi oldum biraz uzun yazmışım kusura bakmayın 🤗🙈🤭