Canfat Kızlar bugün tam 23 haftalık hamileyim nasıl gidiyor hamilelikleriniz 🥰🥰 Benim çok şükür bu haftalar iyi gidiyor azıcık mide yanmalarım oluyor bebişim keyfine göre hareketli sizler nasılsınız ?
Arenn Canfat bende 22+6 haftaligimm karnim buyudu ikinci gebeligim . biraz gaz sancisi asiri acilan istah yorgunluk karnimda balik gibi oynayan bir bebek 😂😂 simdilik bukadar
Civciv222 Canfat bende bugün 23 haftalık oldum şükür😊yürürken kasığım ağrıyor tek taraflı bide gece dön anam dön yatamiyom şimdiden zor dönüyorum,😬
Rukiye_kelce Canfat 23+3 deyim ve bir haftadır sağ kaburgamda aşırı batma ve ağrı yaşıyorum. Özellikle geceleri bacaklarıma kramplar ve uyşma yaşıyorum. Bel ağrılarım var özellikle sabah kalkamıyorum 😩
Canfat Bizdede durumlar aynı benimde ikinci gebeliğim karnım sanki geriliyor akşamları kabızlık maalesef var ama normal olduğu yazıyor bu haftalarda birazda rahmimde sancı oluyor bu aralar bıçak sokuluyormuş gibi 😭
Canfat Civciv222 ya sorma bende öyleyim bi sağa bi sola sürekli dönüp duruyorum 😂😂 bi rahat edemiyorum son zamanlarda allah yardımcımız olsun
prensesannesi_34 Civciv222 Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim 💞 Bende 22+5teyim genital bölgede aşırı agrı ve boşluklarımda baya agri oluyor sizde yaşıyormusunuz ayni sorunlari 🌸🌸
Civciv222 prensesannesi_34 İnşallah hepimize 💚 genital bölgede değilde eğer çok yada hızlı yürürsem boşluklarda kasıkta ağrı oluyor ama dinlenince geçiyor
Canfat prensesannesi_34 bugün kasıklarımda ağrı var benimde anlam veremiyorum normal olduğu yazıyor nette ama telaşa kapılıyorum yinede ilk oğlumda yaşamamıştım böyle bişey 🤷♀️
Sedanurcivan Merhabalar bende 23.haftalık olarak 2-3gündür vajina ve kasık kısmında batma igne batırılır gibi ağrılar yaşıyorum . İnşallah hepimizin gecer ağrıları 🥰🙏🏻