Prenses21 Evlilik yildonumumuz yaklasiyo vn simdiden bi dusunme telasina girmis bulunmaktayim aman aman bi kutlama yapmiycam 1 hediyede yeterli ne alsam ne gondersem bilmiyorum onerilerinizi alabilirmiyim
Serpil-3 Prenses21iş yetine çiçek gönder şöyle bi orkide erkekler pek fazla çiçek almadıkları için çok şaşırıyorlar yani benimki öyle olmuştu 😂sonrada çiçeği eve getiriyorlar zaten ben orda bakamam buna diye 😉
Miranannesi Prenses21 benim eşim geçen yıl dönümü bana orta boy akvaryum içinde bir sürü balık almıştı hoşuma gitmişti😀güzel fikirdi bence
Buketkucuk Prenses21 gömlek, kravat, saat, kol düğmesi, bileklik, cüzdan, isminin yazılı olduğu çakmak, parfüm, kıyafet, sigara içiyorsa isminin yazılı olduğu puro aklıma hediye anlamında bunlar geldi
Serpil-3 Prenses21 işte sen al da örnek olsun hem sadece kadınlar çiçek almaktan hoşlanmaz erkeklerde hoşlanıyor ben geçen sene gönderdim aradı teşekkür etti ve diyor ki bi tuhaf oldum hoşuma gitti şimdi anlıyorum kadınların niye çiçek istediğini 😂😂
Nimet16 Prenses21 benimki kalas😅😅4 yıl boyunca yaptıklarımı anlatsam kadınlar kadın olmaktan utanır derler ya bir erkeğin yapacĞı herşeyi yaptım adama benimki eskiden doğumgünümü kutlamamak için kavga ederdi ayrılırdık bahaneye bak😅😅