umyahsen Perde yıkıcam ama önceki yıkamam da kırışmıştı. Şimdi korkuyorum nasıl yıkamalıyım. Hem tül perde hem güneşliği yıkıcam. Yardımcı olursanız sevinirim perde programı yok 😔
Nelmali umyahsen çok yüksek devirde sıktırmayın 600 yeterli ıslakken asın kendi ağırlığıyla dümdüz oluyor 😁
Mavimomm umyahsen programin bi onemi yok sikmasini 800 alin kirismaz cok yuksek derecede sikiyrsa kirisiir eger 800 de sikiyrsa 600 alin bisey olmaz
TheBaby umyahsen Makina sıktırmada 2 döndürsün 800 devirde makinayı kapatın. Öyle asın nemliyken. Kırışmıyor
[silindi] umyahsen aslında bu perde kumaşınızın materyali ile alakalı. Sentetik oranı arttıkça kırışma azalıyor. Mesela benimki gibi %100 ketense ne yaparsanız yapın kırışıyor ☹️
umyahsen Nelmali ya geçen yıkadığımda 400de sıkıtırmıltım yıkamıştım. Değişen bişi olmadı kırıştı hemen asmıştım birde
umyahsen Mavimomm yok yüksek devirde sıktırmıyorum 400de yıkamıştım geçen yıkadığımda. Program olarak sentetik de mi yıkamalıyım
Hippolyte_28 umyahsen Benim tullerim de oyle. Ne kadar az devirde sıktırırsam sıktırayım kırışıyordu. Simdi astiktan sonra uçlarından hafifçe cekip esnetiyorum. Duzeliyor
Mom789 Bende sıkmayı kapatıp suyu bosalttiriyorum valla biraz sulu etek uçları sip sip damlıyor ama öyle asinca ağırlıkla hiç kirismiyor
Mavimomm umyahsen sentetikde olabilir birde ısısını dusurun deneyin derim illaki kirisiklik oluyor tabikide ama buda normal kabul edilir
kucuktosbik27 umyahsen bu kumaşla alakalı bir sıkıntı sanırım keten falan mı acaba birde tüle 1 kere ütü vurursan sürekli ütü istiyor ben dah hiç tüllerimi ütülemedim 600 yada 800 de sıktırıyorum hiç kırışmıyorlar
umyahsen Babyhappy58 bu sefer katlayım o zaman bide öyle denim geçen direkt atmıştım. Herşeyi denemek lazım 😅
Smmom95 umyahsen sentetikte benimki kırışmıştı günlük programda yıkadım hiç kırışmadı perdenin kiri mi var zaten uzunda yıkamayın 400 de sıktırın
Babyhappy58 umyahsen aynen ütülemene gerek kalmıyo ben hep öyle yapıyorum ve sıktırma biraz da sirke karbonat tertemiz 👌👌
umyahsen kucuktosbik27 yaaa aslında iyi diye aldık ama bilmiyorum. Neden öyle oluyor direkt asmıştım bende geçen
Umi21 umyahsen ben 50derecede yıkayıp 400de sıktırıyorum tüllerde sorun olmuyor ama güneşlikler her türlüde kırışıyor hamile kalmadan önce ütülüyordum hepsini ama bu sefer direk astım kuruyunca biraz düzeliyor ama yinede kırışık kalıyor yapacak birsey yok maalesef
umyahsen Umi21 ya bidee tülüm güneşliğim duvar boyu. Şuan asla ütüleyemem 😅 kırışık kırışık durur artık 😅