Beruz Merhaba anneler ve anne adayları tatlı şeyler yemekten kendimi alamıyorum çikolata tatlı dondurma hamur işi ne varsa benim gibi olan varmı gebelik şekeri falanda normal çıktı ne gibi zararları var Nası engel olucam 🤷🏻♀️
Uykucu2307 Beruz her zamn fazla tatlı yemek ztn zararlı ama. Bende senin gibiyim fırında sutlac yedim şimdi ama hala tatlı yiyesim var. Tatlı sürekli sürekli yesem gene doymicam😅 bunun bi çaresi yok
34Sare Beruz bende aynı, normalde pek tatlı yemem ama hamilelikte çok fazla tatlı yiyecekler tüketiyorum, bu da kilo yapıyor😞 internetten araştırdım gebe bir insan glikoza daha fazla ihtiyaç duyar yazıyordu🤷🏻♀️
Burcuckmk Beruz bi ara benimde öyleydi simdi gecti canim cok tatli yiyince bebek fazla gelişti doktor tatliyi kes dedi sonra kendiliğinden gecti o isteğim
artemiiss Bende de aynı sorun var gebelik şekerim çıkmadı ama çok fazla tatlı yiyorum dur diyemiyorum kendime acaba bebek de bu sorun olur mu
Beruz 34Sare vücut glikozamı ihtiyaç duyduğu içinmi hmmm 🤔 evet kilo benimde öle aldı başını gitti 🤷🏻♀️🙇🏻♀️🥺
34Sare Beruz vücut değilde bebeğin gelişmesi için enerjiye ihtiyaç duyarmış vücut ama biz yine de dikkat etmeye çalışalım🥴
kadriye25 Beruz kendimi tutuyorum desem yeridir 1 ay daha dişimi sıkacam. Tepsi tepsi tatlı yiyip nutellaya kafamı sokacam 🤭😂😂😂😂
Sedasmsk Beruz ufff bende çok tatlı yemek istiyorum ama şekerim sınırda olduğunu icin az tüketmeye calisiyorum 😔
Beruz Sedasmsk yaa dikkat et çok 🥺 bende çıkmadı ama doktor yinede dikkat et abartma demişti 🙇🏻♀️🙇🏻♀️