tgba22 Anadolu yakasında maddiyat önemli değil iyi bi doktor tavsiyesi olan var mı ilgili bilgilendiren teşekkür ederim şimdiden
tgba22 Burcu4135 ne kadar süre muayane ediyor sorularınızı falan nasıl cevaplıyor dikkatli bi doktor mu
Ophelia Burcu4135 tam yazacaktım, yazılmış 🤗 Ben de kendisine gittim 6. Ayıma kadar. Taşınma sebebiyle doktor değiştirdik ama enerjisi,bilgisi yüksek harika bir doktor, tavsiye ederim. İsterseniz Instagram hesabini bi inceleyin..
Burcu4135 tgba22 her gittigimde 30 dk dan asagı cıkmadık cok ilgili cok cana yakın, telefon numarasını verdi istedigim zaman istedigim saatte bisey olunca ulasıyorum hic sıkılmadan telefonda cevap veriyor. Tuzladayım ama onun icin kadıköye gidiyoruz orda dogum yapacagım. İnternette arastırabilirsiniz. Cıktıgı tv kanalların videoları falan var.
1anne-2bebek tgba22 tuzla okan unıversitesi hastanesine gidiyorum gokcenur gonenç. İlk dogumda da gittim şimdide gidiyorum gercekten cok ıyı 👍
sukufee01 tgba22 bende atasehir doktor ariyirum. Ilk dogumu central hospital cetin com yqptim yurtdisina gitti simdi2 ci bebis icin doktor ariyorum
1anne-2bebek Burcu4135 bnde aynı hastane de gokcenur hanıma gidiyorum ılk dogumu orda yaptım ıkıncı dogumumda aynı ☺️