3851 Kizlar 38+3 haftalik hamileym bebegim cok az hareket ediyi normalde kipir kipir bir bebekti belimde ve karnimda da sanci var sizce bu durum normal mi
Pambix 3851 Kanala girmiş olabilir son günlerde hareket azlığı olabilir ama hiç hissrtmiyoesaniz gidin mutlaka. Birde sanciniz varmış belki doğum başlıyor olabilir
Minnosunannesiii 3851 son haftalarda hareketler azalıyor ha diyorsan hiç kıpırdamıyor sorun ama azaldıysa sıkıntı yok doğum zamanları zaten sancılarında normal bekle artıyordu diye saat tut sancın evde çek biraz 6-7 dk ya düşerse git doğuma
-arzuu- Az hareket etmesi yeri daraldığı için diye biliyorum ama sancim da var diyosun bi git görün bence canim ihmal etme sancıların düzenli mi geliyor
-arzuu- 3851 Allah yardımcımız olsun valla Bende 37 haftalık oldum en ufak şeyde bi korkuyorum bir an önce gelselerdi minnoslar
3851 -arzuu- valla cok koruyorm dun gayet harektliydi 2 gundur de surekli toplanmalar oliyo dun sanci uykudan uyandirdi ama gecti sonra bugnde hareket etmwyince korktum
-arzuu- 3851 devlet hastanesi galiba benimde öyle hem onden gidip kafası büyüdükçe normal doğumu zorlamaz inşallah hakkımızda hayirlisi
Mymom_61 3851 off benim ki de öyle diyor bekleyeceğiz iki cm açıklık varmış normalmiş bebekte iri olmadığından normal olur diyor haliyle bekliyoruz