didemturn Kızlar ablam 28 haftalık gebe. Dün doktors gittik. 800 gram olmuş ama 3 haftada sadece 100 gram alabilmiş. Doktor içeride beslenemiyor ve gelişemiyor dedi. Heran herşeye hazırlıklı olalım bu şekilde ilerlerse erken almamız gerekebilir dedi. Bu durumu yaşayanınız var mı? Çok üzüldük.
Mihrininannesi didemturn cok uzuldum… insallah tez vakitte duzelir canim. Ilk kez duyuyorum. Ustte kalsin diye yorum yaptim.
3bebekannesiii didemturn cnm benim nesguik toz var marketlerde günde 2 bardak süre katip içsin bebeğe kilo aldiriyo ayrıca günlük muz kasar peynir ve kuruyemiş tuketsin
Babyyyymother didemturn cok üzüldüm Allah insallah hakkında en hayirlisini nasip eder bi mucize olur ve hersey duzelir inşallah 🙏
KevseR- didemturn doktor tavsiye etti mi bilmiyorum ama imom omega da işe yarıyor. Yumurta kaşar peyniri meyve dikkat ederse gelişir Allah’ın izniyle.
nevingny Benim de gelişimi geriden geliyordu doktorum her gün sabah akşam süt iç dedi. Maşallah bugün gittim arada ki mesafe baya azalmıştı siz de deneyin
Mlkrfk didemturn gelişememesinün sebebi plesentaya mı bağlı yoksa sizin beslenmenize mi acaba. Eğer sizin beslenmenizle ilgili durum varsa bende de öyle olmuştu. Ben her gün yumurta kefir muz kivi çilek yedim birde armut. Özellikle muz un çok faydası oldu. Bir anda toparladı. Sahurda da yiyorum artık eşimle. İnşallah dizinde toparlar birde avokado çok besliyor
HavvaMerve didemturn Ablamda aynı sorun vardı göbek kordonundan dolayı bebek beslenememişti 1.500 doğdu yeğenim inşallah alır canım
Ebbrruu didemturn ben ilk gebeliğimde yaşadım 30.haftada durdu bebeğin kilo alımı 1700gr doğdu 35.haftaya kadar bekledik 35de alındı şükür hiçbir sorun olmadı. Benim plasentadan kaynaklıydı plasenta beslemedi bebeği. Benim beslenmemle bir ilgisi yoktu
Cigdemss didemturn ekmek şeker gibi gıdaları azaltıp, mümkünse yemeyip, kuruyemiş, avokado, muz, sade maden suyu, et, balık, yumurta, bakliyat bunlara yüklenin. Günde 2-3!yumurta 1 muz bol peynir ceviz
nevingny plakayerli yani marka olarak bakmadım ne denk gelirse aldım ki sokak sütü içemiyorum ben hazır süt içtim. Şimdide devam edeceğim. Bunun yanında her gün muz yiyorum. Kaşarlı tost yapıyorum sabahları ceviz fındık ve çiğ badem de yiyorum