Arsege Benim bulantılarım test yapmadan 4,5 gün önceden bi başladı 20.haftaya kadar sürdü tamgecti dedim 26 da bidaha başladı şuan 28 im doğasıya sürecek galiba
BuseVV Yasemin_35 çabucak geçiyor aslında bir bakmışsınız 16 oluvermişsiniz 🥰Sağlıkla alın kucağınıza
Arsege Yasemin_35 bulantı varken yiyemiyorum ama bulantı hapı vede sade soda içmek biraz rahatlatıyor ozaman yiyebiliyorum öyleyken kilo alıyorum bide yesem neolur bilmiyorum
Arsege İķiz gebelikte kasilmalariniz oluyomu ben 29. Hafta kasılmaların başladı 1 haftadır ve ciğer geliştirici igne oldum sizin sürecleriniz nasıl geçiyor
2minisinAnnesii Arsege kasılmayı nasıl hissediyorsunuz.. doktorum kasılma var mı dedi ama bilmiyorum ki kasılma nasıl olur . ?
Hruu nurkse canim sen catlatma ignesiylemi ikizlere gebe kaldin cok sevindim kac yumurtan olusmustu bu ay ilk defaa bende denicem cok heyecanlandim sevindim de neler yaptın nasıl ilerledi🤭
Yasemin_35 14 haftalık hamileyim. Bebekleri ilk nasıl hissettiniz? Bir süredir nadiren sağda biraz daha fazla solda değişik sancı gibi birşey hissediyorum. Betimleyemiyorum hissettiğim şeyi. Bebeklerimi hissediyor olabilir miyim?
2minisinAnnesii Yasemin_35 sancı gibi değil de ilk hissedişim 18. Haftada sol bebeğimin üç dört kez ard arda nabzımız gibi vurması oldu nabızdan biraz daha kuvvetli ama ben hala kuvvetli nabız atışı gibi hissediyorum bazen dalgalanma şeklinde bazen semsert. İnanılmaz bir duygu rabbimin mucizeleri …
2minisinAnnesii Mavisever bende 28im aynı sorunu yaşıyorum sütyenden diye düşündüm ama dediğiniz gibi sanırım bebişlerden
Arsege 2minisinAnnesii bütün karnım rahîm olduğu gibi sertleşiyo taş gibi bir kaç dakika sürüyor ve ozaman kasıklarına baskı oluyo bende bilmiyodum önce bebekler sanıyodum banada doktorum sordu bende anlatınca doktorum onun kasılma olduğunu söyledi
Bilgeada Arsege Merhaba aslında önümüzdeki haftaya planlanmıştı fakat tansiyonum çıkınca yarına olcak doğumum 37+0 da siz nasılsınız yolunda mı hersey
Arsege Bilgeada sağ salim kucağına alın inşallah ben şuan iyiyim allaha şükür bende yarın kontrolum var sabah allah yardımcın olsun