sosi5 ZumrutHanim kendimi sorguda gibi hissettim arada zar var cok sukur yapışık ikiz ihtimalimiz yok maalesef ki tek plesantam var transfuzyon başlangıcı var su an umarim ilerlemez
Afrartis BuseVV yaa benim ateş basmaları başlamadı ama mide bulantım devam ediyo hala :( ama buna da şükür
mommy_bee Gozdealpu ikiz olunca travel agır olabilir diye düşündüm ki bu baston olsa da agır ama sürüşü hic hissettirmiyor. Dediginiz gibi ama aklıma takıldı olsaydı keşke.
BuseVV Nurkaracan35 Dr lar tüm olasılıkları söylüyor maalesef ama inanın çoğu zaman bir şey de olmuyor dua edin moral bozmak yok
Prensmmmm Nurkaracan35 kuzenimin bebeği karnı dışarda doğdu malesef hemen kaybettiker çok üzücü umarım ameliyat fırsatı bulabilir
Nurkaracan35 Prensmmmm karnı dışarda derken benimkinin bağırsakları dışarda dedi doktor kese içerisinde dedi
iikiizler Gozdealpu erzurumdayım sen?. Genelde makata olmaz bas gelışe olur diyorlar bılemedım. Bende anneme dıcem onun suyundan da ıcmek gerekıyor herhalde demi
Gozdealpu iikiizler Gaziantep’te ve Hatay’da. İki doktorum da normali destekliyor. Gaziantep’teki doktorum biri baş biri makat geliş ikiz doğum yaptırmış.
iikiizler Mmm333 detaylıda degıl de 12. Haftamda kendı doktorum bakmıştı o haftalar dogru sonuc veriyormuş . Ben 23. Haftamda girmiştim detaylıya bi devlette bi özel de
Mmm333 iikiizler ben 13 haftamda gitmiştim ense kalınlığına falan baktılar acaba bunami detaylı utrasyon deniliyor
1901 Burcumirac stres yapmıyorum ama tabiki cok üzüldüm doktor sağlam dur ki diğer bebeğin iyi olsun senin morale onun da sana ihtiyacı var dedi veren de Allah alan Allah çok şükür ne diyelim o iyi olsun da 🙏😔
Gammzze Prenseslerinannesii Mrb arkadaşlar bnde 30 haftalık ikiz erkeklere hamileyim doktor bebeklerde böbrek genişlemesi var doğduktan sonra çiş yaparsa genelde geciyo geçmezse arastrlcak dedi böyle bisey başına gelen var mı acaba ? Strese girdim iyice
Yasemin_35 iikiizler Heyecanla bekliyor olacağım doğumunuzu. Az kalmış. 37 diyorlar değil mi doğum için?
iikiizler Yasemin_35 yani 38i gören var ikizlerde acıkcası. 37 38 gıbı olur aynen bayramdan sonra ıstıyorum bakalım doktorum yarın ne dıyecek