ElfElfElf Yasemin_35 benimde tüp bebek ama bu şekilde olup doğum yapan çok var bebekler küçük olduğu için daha kolay oluyormuş
Yasemin_35 ElfElfElf Hiç rastlamadım ikiz tüp bebekte normal doğum yapana. İnşallah planlayan ya da yapan biri yazar da bilgilenmiş oluruz😍
ikizannesi24 03264231 çünkü daha erkendi ve hem beta hcg yüksek çıkmıştı hemde kese görmüştü bu kadar erken olmaması gerekiyor bir de değerlerin çok yüksek demişti
03264231 ikizannesi24 bende 5+0 da betam 15000 gibiydi de yarın doktora gideceğim benim de mi yüksek acaba
Afrartis ikizannesi24 oh maşallah ben de kız olsun çok istemiştim :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Tahmini doğuma ne dedi doktorunuz
ikizannesi24 Afrartis 36 haftalık doğarlar büyük ihtimal dedi ama bilemiyorum korkuyorum daha erken gelmelerinden ☺️ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
ikizannesi24 03264231 yani bilemiyorum artışı da önemli tabi düzenli mi artıyor diye benim bir anda çok yükselmişti sizinki de yüksek ama en doğrusunu doktorunuz bilecektir ☺️
kuzucumoglum Yaseminatik57 yok genelde tekmlerde ağrıyor kasıklarım hatta birkaç gün önce öyle tekme attılar ki kasıklarım nasıl ağrıdı birde üstüne kustum o vurmalardan 😌
Bebegimibekliyoruz Zynpksmrekz aynı durumu yaşamışız benim iki keseden sonra 3. Kese kendiliğinden kayboldu
kuzucumoglum Gizem957 ilk başta 35 demişlerdi şimdi riskli gebelik olduğu için benimki net bişey soyleyemiyorlar daha erkende olabilir diyor
ikizannesi24 Gizem957 zannetmiyorum ama ben daha erken doğmalarından korkuyorum çünkü 32 den sonra her an gelebilirler de dedi
Gizem957 kuzucumoglum benim. İkiz değil ama bende çok korkuyorum erken dogum riskim var da acaba kaçıncı haftadan sonra risk azalıyor
kuzucumoglum Gizem957 risk doktorlara göre hep vardır yaaa çünkü iyi deniliyor biranda durum değişebiliyor belli olmuyor ki bana skı takip gerekli dedi
Gizem957 ikizannesi24 neden o kadar erken gelebilirler dedi. Ki. Bide ikiz olunca gelişim daha mı önce tamamlanıyor acaba
ikizannesi24 Gizem957 hayır canım daha erken tamamlamıyorlar ama ikiz gebelik zaten riskli gebelik grubunda o yüzden hep erken doğum riski var
Sudealsancak Prenseslerinannesii Prenseslerinannesii ben bugun doktora gittim ilk hamileliğim 6+1 haftalık hamileymişim cift yumarta ikiziymiş kalp atışlarını duydum halen şoktayım ama cok güzel bir duygu allahım sağlıklıca kucagımıza almayı nasip etsin 🙏