Cansu101706 Burcumirac inşallah canım. Rabbim sana da nasip etsin inşallah bu haftaları görmeyi canım
Burcumirac Cansu101706 İnşallah canım 🙏 bişey sorucam benim 16+2 şuan . Ara ara sanki bebekler içerde sertlesiyo gibi karnım sertlesiyo bebeklerin olduğu iki taraf bazen tek tarafındaki bazen iki tarafındaki. Sizdede oldumu hiç böyle bı 10 saniye sonra geçiyor
Sumeyra96 Zynpksmrekz ilk değerniz kaç çıkmıştı acaba ve kaçıncı haftada yaptırmıştınız tam olarak benimki de biraz yüksek çıktı da doktor izinli olduğu için soramadım
Zynpksmrekz Sumeyra96 şöyle benim aşılama oldu aşılamadan 15 gün sonra yaptım 500 küsür çıktı 24 sonra tekrar yaptım 1900 küsür çıktı yani ya 4. Yada 5. Hafta da yaptırmış oluyorum son adet tarihine göre.
Mucizem4111 Zynpksmrekz benim aşılama değilde çatlatma iğnesiyle oldu 17 günümde 610 çıkmıştı bir daha yapmana gerek yok demişlerdi bir hafta sonrada ikizlerimi görmüştüm yani keselerini
Zynpksmrekz Mucizem4111 benim doktor garantici her halde ilki de aşılama oldu onda da iki kere test etti 2. Testen 1 gün sonra da kontrole çağırdı hemen keseler gözüktü 8 hastalıkken 3. Kese de gözüktü ama embriyo büyümemiş 4 haftalık da kalmış kese kendi kendine yok oluyormuş az daha üçüz olacakmış 😀
nurkse 7+2 çift yumurta ikizlerine hamileyim 4 gündür yoğun kanamalarım var şükür minnoşlarım çok iyiler kan pıhtısı ve kan birikimi varmış onlar kendini dışarı atıyormuş. Mide bulantılarım da çok fazlalar 😊
Hruu nurkse canim sen catlatma ignesiylemi ikizlere gebe kaldin cok sevindim kac yumurtan olusmustu bu ay ilk defaa bende denicem cok heyecanlandim sevindim de neler yaptın nasıl ilerledi🤭
Mucizem4111 Zynpksmrekz benimde beş tane yumurtam olmustu çatlama iğnesi yapmıştık. Sonucu görünce dedim kesin ikiz üçüz Allahtan iki tanede kaldım 😂 benimde ilk bir bebeğim gözükmemişti boş gebelik dedi iki hafta sonra hem bebekleri gördüm ve kalp atışlarını da duydum şükür. 🙂
Bebegimibekliyoruz Zynpksmrekz aynı durumu yaşamışız benim iki keseden sonra 3. Kese kendiliğinden kayboldu
Elfcm Esma21 Evet gidiliyor ben bugün kontrolme gittim randevu mesajini gosterdik gebe olduğumu söyledi eşim direkt geçirdiler.
Afrartis Ben de 22+6 iki erkek bebek bekliyorum 🥰 11 kilo aldım 🙈 benim kadar alan da görmedim forumda neyse ki doktorum sıkıntı yok diyor
Afrartis Cansu101706 ben sizin haftalarda +20 olurum heralde bu gidişle. Şekeriniz vs çıktı mı peki? Doktorum istemedi benden daha şeker yüklemesi, hiç mi istemeyecek yoksa haftam mı gelmedi acaba daha bilmiyorum
Cansu101706 Afrartis çok şükür şekerim çıkmadı. 23 -24 arası oldum şeker yüklemesi. Bana kendisi dedi bir ay sonra gel yükleme yapıcaz diye. Yürüyüş ve bol bol su
Mucizeler2 Rkn-2byby doktorunuza söyleyin mutlaka. Benım 34. Haftada kaşınma ya başladı. Gebelik koleztazı çıktı. Acil doğum yaptım.
Rkn-2byby Mucizeler2 dün doktor kontrolüm vardı nts de hafif sancı çıktı bu gece gözetim altındayım serumlardan mı bilmiyorum ama hiç kaşınmadım bu gece bugün söyleyeceğim inşallah teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun nasıl peki bebekler kuvez e mi aldılar
Enesedrarefe Prenseslerinannesii kizlar bende tek yumurta ikiz hamileyim 11 haftalik oldu sizin tek yumurta ikizlerinde herhangi bi riskle karsilastinizmi ben cok korkuyom insallah bi aksilik yoktur dua edin her sey yolunda olsun bide kacinci haftada cinsiyet beli oldu yazarmisiniz
Merosing Enesedrarefe içini ferah tut canım benim bol bol dua et Rabbime her şey onun elinde:) bende de senin gibi aşırı korku tedirginlik vardı 12. Haftada perinatolog baktı çok şükür bir şey çıkmadı cinsiyeti tahmin etti o gün ama 15. Haftada netleştirdik :))
Mavisever Enesedrarefe benim tek yumurta hatta tek plesanta 28+3 olduk bugün ciger geliştirici olduk. Şükür kayda deger sorun yok kg iyi ama bu hafta 1 hafta gerilik olmuş oda doktor ikiz gebelikte belli bir haftadan sonra tek gibi gitmez korkma dedi. İçini ferah tut yolun başında bende inanılmaz korktum ama bu haftalara geldik bile
Afrartis ikizannesi24 oh maşallah ben de kız olsun çok istemiştim :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Tahmini doğuma ne dedi doktorunuz