06ikizannesi- sosi5 hayırlı olsun güle güle kullanın özel bi durumdan dolayı satmak istiyorum yoksa çok rahat kullanımı var
Zynpksmrekz Prenseslerinannesii 10+2 çift yumurta minnaklarım şimdilik iyiyiz ama ilk gebeliğim riskli ve ölü doğum olduğundan bu sefer doğurana kadar yatış yatarak geçiyor gebeliğim yani ☺️
Faynur gazetecianne olabiliyor ama dediğim gibi bulantılar bitiyor ve iştah açılınca bu sefer kilo artışı biranda oluyor ne olursa olsun kesinlikle folik asitlerinizi aksatmayın çünkü bu süreçte zaten beslenemiyorux o baya etkili oluyor ve gece yatmadan 1 bardak kesinlikle hergün süt için
Sfknr gazetecianne ben de 9. Haftaya gireceğim 4 kilo verdim . Doktorum Zofer ilacını verdi 3 gündür iyiyim yemek yiyebiliyorum.
Mugegem Prenseslerinannesii simdi ikiz ucuz cogul gebelik olunca doktor muayenesinde yada tarama testlerinde tahlillerde seker yuklemesinde fln iki katı üç katı mı odeme yapıyorsunuz?doğum ücreti de ikiz üçüz bebeklerde degişiyormu yani tüüm hastanelerde öyle mi acaba
Geberikhamile Mugegem evet hepsinde fiyat artıyor. 3 bin olan doğum bana 4 bin. 2 gün sonra ayrintiliya gireceğim tek gebelere 550 bana 850 🤷🏻♀️ diğer masraflarda var☺
Bebisininannesi1202 Mugegem evet maalesef öyle özel de ikiz olunca bin tl fark oluyor detaylıda aynı şekilde iki ile çarpılıyor
mommy_bee Mugegem muayene icin aynı ödüyorum ama ikili test ve detaylı icin daha fazla ödedim. Sezeryan icin de öyle olacak.
Bebisininannesi1202 ZumrutHanim kalbinizi ferah tutun bende tek yumurta oğluşlarıma hamileyim 13.haftada kanamam oldu iğne progestan fitil kullandım 1ay boyunca şuan çok şükür daha iyiyim benide hep tek yumurta çok riskli diye perinatolojiye gönderdi kendi doktorum hala da söylüyor bi prof görsün diye ama gerçekten profların muayene ücreti okadar fazlaki herkesin karşılayabilceği şekilde değil siz gönlünüzü ferah tutun kötü düşünmeyin inaşallah sağ sağlim alırsınız evlatlarınızı kucağınıza
Mugegem Bebisininannesi1202 Geberikhamile 😱 cok ağır maddi yük ama simdi tam pandemi döneminde millet zaten çalışamıyor keske devlet dese ki tek gebe de aynı ikiz gebe de aynı millet cebinden yiyor zaten para kazanan insan yok. Şuanda 12haftalığım bize sürpriz bebek bu. covid korkusundan doktora sadece 6.haftada bir defa gittik. doktorumuz iyisin gebesin kese büyükmüş biraz ama haftaya gel bakalım tekrar dedi gönderdi hastalık korkusundan gidemiyorum. İlk hamileliğimde bunun kadar ağır geçmiyordu günlerim simdi az ayakta dolassam belim ikiye ayrılıyor kasık ağrım çok var her an her saniye bulantı yasıyorum ilkinde hiç böyle değildi.Birde zaten ikizse korkusu var içimde. Bu pandemi mahvetti bizi yaa 😔
Burcumirac Cansu101706 Maşallah inşallah bende o haftaları görürüm ilk oğlumda 27 haftalıkken erken doğum riskimcikti sancılarım bunlarda olmaz inşallah 🙏
Cansu101706 Burcumirac inşallah canım. Rabbim sana da nasip etsin inşallah bu haftaları görmeyi canım
Hatice1721 kuzucumoglum ne kadar güzel ya ben de tek yumurta ikizi kızlar çok istiyorum rabbim nasip eder inşallah . Doğal yolla mi bebisler 😊
kuzucumoglum Hatice1721 normal oldu evet eşimin tarafında var ikizler inşallah sizede rabbim nasip eder 😌🌼
Bahtubahtu Merhaba kızlarrr, ailede ikiz mi var yoksa Allah tarafından mı ikiz oldu… bende hamileyim betahcg de öğrendim ama ailede hiç ikiz yok benim ki mümkün mü ?
mommy_bee Bahtubahtu bizde yok saniyorduk sok olduk ama sonradan annemin büyük dedesi ikizmis kac kusak atlayıp bize nasip oldu.
Bahtubahtu sosi5 Henüz daha görmedim adetten 3 gün önce beta hcg bakılmıştı bir daha gitmedim korona virüsü olduğum iicn
BuseVV kuzucumoglum lazer ne işe yarıyor. Benim sorunum rahim damarlarından bebeğe giden kanda akım sorunlu. Sizin sorun tam olarak ne. Kordonda mı
kuzucumoglum BuseVV benimde kan akımında sknti var dedi plesantadan kaynakliymis biri küçük ya. kan çalımı varsa onada lazer işlem yapılıyor dedi bebekler arasındaki damar yakiliyormus tam soramadim o an küçük bebek skntili diyince tekrar randevu verdi kesin skntyi yarın söyler diye düşünüyorum sadece kan transfuzyonu düşünülmedi dedi
sosi5 Bahtubahtu beta üzerinden mi ikiz dendi size bu imkansız ama cok heveslenmeyin o zaman kuzum yoktur demiyorum ama betadan anlaşılan bi durum değildir benim cok düşüktü betam ama ikiz olduğunu öğrenmiştik oda 9 haftalikti kuzum