dertist kizlar simdi cinsiyetide ogrendigimize gore ilk alisverisi ne zaman yapmaya basladiniz ve neler aldiniz ?
metehaninannesiii dertist biz cinsiyeti öğrendiğimiz gün kıyafetlerin hepsini aldık diğerlerini de cinsiyet öğrenmeden önce almıştım %80 tamamlandı yanu
dlnyny dertist cinsiyeti öğrenmeden de almaya başlamıştım ufak ufak renklere göre alışveriş yapmadım hiç ya da nevresim takımı,biberon,emzik,anne bebek çantası gibi her bebeğe alınan şeyleri alabilirsiniz
Cansu_okan 20 haftalıkta cinsiyetimizi öğrendik başladık biz daha herşeyi tam değil şuan 26+3 haftalığız erken doğum var. Malesef
GulsahAydin dertist cinsiyeti öğrensem yavaş yavaş başlarım almaya öyle hepsini şak diye bir anda alacak durum yok malesef çalışıyorum maaş yattıkça alırım😊
alyavetuna dertist cinsiyet öğrendiğim an almaya başladım çünkü ufak tefek görünen hersey dünya maliyeti oluyor. son ay zaten dogumdu anı ihtiyaçları olurndiye son aya eksik bırakmayan calistim. iyi ki pyle yapmışım altından kalkamazdm. suan tekrar hamileyim daha önce eşyalarım olduğu için suan panik yapmıyorum cinsiyet belli olunca bikac parça yenidogan kiyafet alacağım okadar
dertist alyavetuna benimde ikinci puset araba filan var cinsiyeti farkli oldugu icin sadece ona gore alicam
Baloncuk41 Büyük kizimda ogrendigim gibi almaya basladim cunku hic biseyim yoktu ama agirlikli 6. Aydan sonra kiyafetleri birakmak mantikli onun haricindeki gerekli seyleri cinsiyeti belli olunca almaya baslayin bence
Akkoyu dertist 12 haftada cinsiyet belliydi ama ben 20. Haftada detaylı ultrasondan sonra almaya başladım şuan 22+6 yım öyle aman aman çok şey almadım beşik bebek arabası bir iki kıyafet falan acele etmiyorum alışveriş için nasılsa vakit var
minikbirprensannesi dertist 17. Haftamda cinsiyet öğrendim ondan öncesi biraz bişeyler alıp atıyordum kenara şimdi cinsiyeti öğrendim nerdeyse herşeyi hazır çok büyük eşyaları sona bıraktım sadece