eylmx21 hamile kaldigimdan beri göguslerim cok buyudu ve normal sütyenler artik rahatsiz ediyor günluk herzaman giyebilicegim sütyen önerirmisiniz hanimlar🙏
Sinemkurtkarakussk35 eylmx21 ben bu cocukkem yeni yeni çıkınca giydiğimiz yarım atletlerden giyiyorum çok rahatım çol memnunum 👍🏻
seyydac eylmx21 ben hiçbiriyle rahat edemedim emzirme sütyeni aldım denedim baktım çok rahatlar onları kullanıyorum şimdiden ☺️ nbb nin süngerli olanı çok rahat yumuşak rahatsız etmiyor
Emel38 seyydac cok şükür iyiyiz.2 gündür oğluşumu hissediyorum.sabah sporu yaptı bu sabah..ağrılarım için magnezyum ve kalsiyum ilaçları içiyorum rahatladım şükür..
Dimplesgirll Nbb nin balensiz südyenini aldım loya dan çok güzel yumuşacık içine sünger de koyup çıkarabiliyorsun 20 tl di bi bak canım
Fatmafatma eylmx21 kesinlikle emzirme sutyeni diyebilirim okdr cok rahat ki ben o sekilde rahat ettim cunku buyudukce rahatsiz ediyor ama emzirme sutyeni cok rahatms daha dogurmada. Giymeye basladim😍
NekwaSultan eylmx21 Sporcu sürenleri hem rahat hem emzirme döneminde de rahatlıkla kullanabilirsin. Ya da emzirme sutyeni