pamukpamukoldum Herkes yumurtlamadan 15-20 gün gecince test yapın diye yazmısta Ben yumurtlamadan 10 gün sonra adet oluyorum 15i göremiyorum Nasıl olcak bişi anlamadım🤔😀 boşunamı ovülasyon yapıyorumki 😀 adet biter bitmezmi yumurtluyosunuz kızlar noluyo🤔🤔
Deniz59 pamukpamukoldum herkesin farklı olur adet tarihi adet biter bitmez başlamıştım ovülasyon testi yapmaya adet olacağım gün erken gebelik testi yaptım
Elifcc pamukpamukoldum heh bu aynı ben adete 10 gün kala felan yumurtlama görüyorum ee 17 gün geçmeden ben adet olmuş oluyorum nasıl olucak peki bu şekilde adetinden sonra öğrenen var mı ki şuan gecikmemin 3. Günü adet olmadım test negatif yumurtlamanın üstünden henüz 11 gün geçti çünkü
pamukpamukoldum Deniz59 tabiki farklı kuzumda herkes 15. Gün görüyo ben göremiyorum adet oluyorum boşamı gidiyo yumurtlama gününü değerlendirmem anlamıyorum🥺
Deniz59 pamukpamukoldum sen gene takibini yap değerlendir günlerini beklemeye bırak hayırlı haberler alırsın inşallah 😊
AnnelikHayali pamukpamukoldum Dr Banu Çiftçi ovulasyon tarihi için şöyle anlatmıştı: adet olduğunuz tarihten geriye doğru 14 gün gidin. O gün yumurtlama olmuştur demişti. Adet olduğunuz günden ileri doğru değil de geriye doğru gitmek gerekiyormuş.
pamukpamukoldum Elifcc oo sen adet olmamıssın bile ben oldum Çoğu gec döllenme ile öğreniyo kan tahlili ver yada birazcık daha bekle kuzum😍
pamukpamukoldum AnnelikHayali yumurtlamayı ovulasyonla gördüm 17-18-19 nisan 10 gün sonrada adet oldum Değerlendirmem boşa gitti gbi oldu😳