ekimannesi3 Dışarıda da giyebileceğim iç göstermeyen hamile taytı önerisi olan var mı ☺️ Alış veriş sitelerine bakıyorum kimi diyor iç gösteriyor kimi göstermiyor. Kararsız kaldım.
Nilasyamom ekimannesi3 en iyisi lcw canım. Bak ben H&m de çalışıyorum ama lcw gibi rahat edemedim taytın içinde. Hem uygun hem rahat 👍🏻 Geçen hatta 2 tane taytı 80tlye aldım
Soe ekimannesi3 https://ty.gl/u7ofvm7 Ben bunu aldım iç göstermiyor ama biraz parlak biraz da uzun bi bakın isterseniz
Umutt22 ekimannesi3 lcw m beden almıştım 40+4 üm hala giyorum aşırı rahat öyle aman aman pahalı da değil içte göstermiyor
naz00 Pentinin ve H&M in taytları daha kalın bence,ben çok memnun kaldım. Lcw aldım çok yumuşak konforlu ama dizleri çabuk saldı bir de kumaşı çok ince ışıkta bir miktar iç gösteriyor. Ancak evde giyilebilir gibi
Aysegulmanastir ekimannesi3 Lcw kesinlikle bakmanızı öneririm. Başka markalardan da alışveriş yaptım. En son lcw uğradım ve keşke diğer yerlere o kadar para dökmeseymişim dedim. Zaten hamilelikten sonra giyemeyeceğiz bu kıyafetleri. Lcw’nın taytları falan çook rahat. ☺️
Ecaglaagt ekimannesi3 valla ben hiç hamile kıyafeti almadım normal taytlarımı da L beden aldım ve gayet rahatlar bütün hamileliğim boyunca onları giydim deri tayt bile giyiyorum
ekimannesi3 Ecaglaagt Göbeğim çok büyük normal taytlar sıkıyor ne yazık ki . Hamile taytlarının bel kısmı çok rahat ettiriyor ☺️