Ftm_08_61 Hanımlar mümkünse link atarmısınız beğendiğiniz aldığınız kulanıp memnun kaldığınız pijama takımı önerisi istiyorum sabahlıgımı aldım pijama kısa kol bakıyorum
iremgoksel Ftm_08_61 Lcw waikikiden bakabilirsiniz ben aylardır giyiyorum esnek oluşu falan çok güzel hiçbir şey olmadı çoğu yere görede uygun fiyatlı 🤗
Esmos26 Ftm_08_61 lcw gecelik ve pijamaları gayet güzel☺️ şuan suwende indirim var oraya da bakabilirsiniz kumaşları yapısı yumuşacık ☺️
Kaderimm Ftm_08_61 Ben pijama evim.comdan aldım cnm mali güzel tam takım şeklinde kisakol sabahlık pisajama terlik göz bandı ama önden düğmeli değil malesef ☺️ fiyatı 89 99 felandi
271011g Ftm_08_61 Lcw pijamaları güzel kumaşı yumuşak diz izi filan olmuyo , sabahlığı nasıl aldınız acaba?
Shyla_ktlu Ftm_08_61 anılın aldm bitane bide feyza sige bi markadan aldm ikisninde ürünleri çok güzel ama anıl büyük oldu
Alya_7 Online_lohusagecelik İnstagram sayfasından aldım ben meral hanım yardımcı oluyor kısa kollu ve set halinde aldım çok güzel çok memnun kaldım bi bakın isterseniz
Erceyl Ftm_08_61 canım monamise marka aldım lohusamdan ve komşum 15 gün oldu doğum yapalı onada aldık çok güzel kuamsi çok rahat bak istersen geçende paylaştım