cennetkokulum_ Kızlar bir hafta önce pembe kırmızı karışımı şeklinde lekelenme yaşadım ve hala adet olamadım bu şekilde lekelenme yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?Kafama takmak istemiyorum çocuk düşüncesinden uzak kalmak istiyorum ama malesef bu şekilde olunca ister istemez kafa gidiyo
Esragnss cennetkokulum_ ben iki gün kadr falan bi lekelenme yaşadım ama cidden böyle az az geliyordu kahverengi şeklinde bebek yoktur diye düşünmüştüm sonra adetim bir gün gecikince test yaptım 5 haftalık hamileymişim meger ama göğüslerim çok agrıyordu ve şişmişti
Buketkucuk cennetkokulum_ rüyamda gördüm, fallarımda çıktı, çok sık idrara çıkıyordum, güya yüzümde değişiklik varmış bir güzellik gelmiş, göğüslerim acıyordu, ara ara giren hafif adet ağrım vardı
0Cerenk cennetkokulum_ göbek çizgim olmuştu, çok garip ama en farklı belirtlerden biriydi, hamilelikte oluşan göbek çizgisi 3. haftamda çıkmıştı, bir kaç kişinin de önerisiyle test yapmıştım hamileymişim🥰
Babyhappy58 Lekelemeyi ben çok az yasadım minnacık yani 😀😀 sonra baktım canım meyvve çekiyo hemen test yaptım adetimin daha günü gelmemişti
cennetkokulum_ Babyhappy58 lekelenme benim de çok az geldi adet ağrılarım var artı iştah artışı arada bi bulantım da oluyo ama adet zamanımda da olduğu için ihtimal vermiyorum belirsizlik o kadar kötü ki hatta vücudumu çok mu dinliyorum acaba diyorum
cennetkokulum_ Seda-1 göğüs hassasiyeti bende de var adetim yakın olduğu için diye düşünüyorum hatta göğsümun ucu aşırı şekilde acıyo bazen
Nurciv Vücuduma asiri hararet basiyodu soyunup gezesim geliyodu saclarimda asiri yagmanma dis eti kanamasi bel agrisi Bas agrisi yasadim kimyasal gebelikti ama o belirtileri bile özledim 🥺
cennetkokulum_ Buketkucuk dallarımda benim de çok çıkıyo ohooo gördüğüm rüyaları sayamıyorum bile ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin
Nursah90 Bir haftaya yakın lekelenme yaşadım polikistik olduğum için hiç ihtimal vermedim yine adet düzensizliğine bağladım ama çok şükür hamileymisim şuan 24 haftalığız Allah’ım isteyen herkese versin 🤲🏻🌼
cennetkokulum_ 0Cerenk benim yakın arkadaşımda da aynı şekilde olmuştu herkesin belirtileri çok farklı oluyo demek ki
Zuhallahlt cennetkokulum_ ben de adetimden 1 gun önce kahverengi leke geldi zaten şüphem vardi ertesi gunu test yaptim pozitif cikti ama belirtileri hemen yasamadim 1 2 hafta sonra basladi. Kasık ve karin agrisi göğüslerim basindan beri ağrıyordu ama sistiler sonra zaten bulantilar basladi
cennetkokulum_ Zuhallahlt bulantı benim bir haftadır ara sıra var geçenlerde sahur hazırladım ama midem bulandı mutfağa bile giremedim kokudan
Aylayslky cennetkokulum_ Bebek keseye yerlesince oyle bi lekelenme olmuştu benimde açık pembe renkli tabi o zaman anlamamıştım araştırma yapınca öğrendim ben enfeksiyondan sanmıştım
cennetkokulum_ Aylayslky ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin ben çocuk düşüncesinden çok uzağım 3 senelik evliyim ilk zamanlar çok isterdim çocuğum olsun diye ama son zamanlarda hiç istemedim
Babyhappy58 cennetkokulum_ dinlemezsen hamşle oldugunu anlamazsın 😆😆 3 aya ulaşana kadar çok dinliyosun kendini merak etme eğer çocuk istiyosan amaaan de öyle ilişkiye gir boşverdiğin zaman tutuyo 😘
Aylayslky cennetkokulum_ bizim ki de biraz acele oldu 😄 9 aylık evli 8 aylık hamileyim bende çok korkmuştum nasil olacak diye ama hareketleri hissedince herseyi unutturdu gibi inşallah sizin de gönlünüzden geçtiği gibi olur her şey