ebrr1048 Gamzekr ben fakir kullanıyorum çok güzel çok memnunum ama temizlesi zor bence ocağa koyulan tava gibi olan eski model tost makinelerinden alın ben çeyiz için heves edip tam takım aldım herşeyimi ama şuan olcam Ocak üstü olandan alırım
[silindi] Gamzekr 8 sene önce Korkmaz marka aldım hala kullanıyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
nurdane3504 Gamzekr ben evlenirken korkmaz dan set halinde almıştık gayet de memnunum rose gold serisi bakabilirsin canim
ebrr1048 Gamzekr https://m.trendyol.com/meseler/ocak-ustu-granit-dokum-el-tost-ve-cok-amacli-grill-tava-p-95816970?boutiqueId=61&merchantId=132648
biyologelif archerwoman archerwoman arçeliğin sitesinden aldık 484 ten düşmüştü. Ama kendi mağazalarında da o fiyat. İnternette diğer sitelerde fiyatı indirimli değildi
Denizcyc Ben arzum grandia kullanıyorum çok memnunum. Ama bu model biraz büyük daha küçük modelleri olabilir. Küçük ev aletlerini hep arzum aldım pişman etmedi.
Miniktosbaa Gamzekr Bosch dan şaşma derim o kadar memnunum ki iyki almışım diyorum her seferinde 👌🏻👌🏻👌🏻