Kuzeyyyy Kızlar ikinci hamileliğim ilk çoçuğumdan kalan kıyafetler var ama sarı sarı leke olmuş nasıl çıkarabilirim tecrübesi olan var mı🌸
bus91 Kuzeyyyy domestos mor leke çıkarıcısı var onda 1 gece bekletın sonra ben kaynattım 2 kere de yıkandı makınada benımde kuzenımden geldi gelen kıyafetler marka ve yeri cok iyi oldugı için uğraştıma değecektı ama mutlaka kaynatman lazım tekrarında
Merveee34 Kuzeyyyy ben kosla ile sarı lekeleri kapağıyla ovup birazda makineye katıp 40 derece de yıkayıp güneşe asmıstım
Eminos123 Kuzeyyyy bende bayram sonu yikiycam onceki kiyafetleri insallah iyi oldu bu postu gordugum yikayip utuleyip kaldirdim ama sari sari lekeler olmus
Eminos123 Kuzeyyyy 25 haftaligim canim biraz erken gibi ama yazin bahceye cok gideriz bide bayram sonu 3 gunluk tatil programim var tatilden gelince yaparim diye dusundum
Kuzeyyyy Sareliidunyam hepsinde var canım atılacak durumda değil ama lekeler rahatsız ediyo ben atmaya kıyamadım ☺️
Beyzan Ben çıkaramadım ya kosla pembe renkli leke çıkarıcı aldım tek tek lekelere döktüm ama geçmedi benim sanırım çok sıcakta yıkamadigim için de olabilir 🤷🏻♀️