Gzdem Kızlar çatlak oluşmasın diye ne kullanıyorsunuz Bebek yağı faydalımı krem kullanmak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var 🙏
FeriDEniz Gzdem evet faydalı. 20. Haftadan itibaren bebe yağı ve kakao yağı kullandı ve çok faydasını gördüm.
HandeKefelikk Gzdem bebek yağı,Hindistan cevizi yağı ve vazelin sürüyorum. 27.haftadayım çatlağım yok. Ama düzenli ve bol bol sürmen lazım
Kubraozdemirr Gzdem ben şuan 28. Haftamdayım ilk baştan beri seba med in hamileler için olann çatlak kremini kullandım 10 kilo aldım 85 im şuan ama hiç çatlağım yok çok iyi geldi
FeriDEniz Gzdem johnsons baby kullandım. Bi gün bebe yağı sürdüysem diğer gün kakao yağı sürdüm. 37. Haftadayım çok şükür hala olmadı çatlama. 🙏
Bulutsmoms Mustelenın çatlak kremi çok başaralı 👏🏼 Hindistan cevizi yağı kakao yağı bebek yağı düzenli kullanıldığın da hiç bir çatlak oluşumu olmuyor 🙏🏻
Bulutsmoms Melis01 Ben 20. Haftadan itibaren sabah akşam kullandım özellikle yağları düzenli kullanımda işe yarıyor hiç çatlak olmuyor ☺️
Aysegul20 Ben Bepanthol sensidaily vücut kremi kullanıyorum doktorum önerdi. Ben 2 aydır kullanıyorum faydası olur mu olmaz mı henüz bilmiyorum ama kullananlar memnun. Ve fiyatı da çok uygun.
Kelebekanne Kızlar inşallah doğumdan sonra meydana çıkmaz çatlaklar. Çünkü arkadaşımın öyle oldu hamileyken hiç çatlağı gözükmüyordu yoktu doğum sonrası karnı içince hepsi meydana çıktı
Yaprakk Gzdem ne kullanırsanız kullanın çatlak mutlaka oluyor genelde ama genetik olupta hiç çatlağı olmayan da var :)
Arya92 Gzdem bebeyagi badem yağı zeytinyağı ucunu karıştırdım Ayrıca mustela Ve vazelin Kafama göre bunlardan sürdüm.en çok yağlar ve vazelin .musteladan sadece 1kutu aldım.catlarsam aklimda kalmasın diye