selinn35 Hastane ve doktor tavsiyenizi bekliyorum kızlar. Muayene ve dogum ücretlerini biliyorsanız yazarsanız sevinirim🥰🥰
ebozbey selinn35 ben sada Hastanesi’ne gidiyordum nefret ettim cana geçtim yeni irfan beye gideceğim inşallah onu çok oneriyorlar
Eymenikom35 Ayten25- bende aysel hanima gitmek istiyorum ssvd dogal doğum yanlısı olduğunu duydum insallah memnun kalirim🙏acaba telefon nosunu veriyormu.birde dogum gece olursa geliyormu bilginiz var mi?
MinikMaya selinn35 onu bilmiyorum arayip görüsün isterseniz fiyat soylemezler ama paket icerigini soylerler. Fiyati zaten ögrenmis oldunuz😉
Ayten25- selinn35 onları konuşmadım malesef sağlık sigortam var ama fotoğrafcı dahil olcağını zannetmem.Aysel hocadanda çok memnunum 😊
Ayten25- Busracobann benim özel sağlık sigortam var siz daha iyi bilirsiniz tabi doğumu sorduğumda 4250 tl dendi bana 😊
selinn35 Busracobann memnun musunuz Aysel hamımdan ? Bir de Arzu hanım varmıs hangisine gideyim diye dusunuyorum bende ikisinin adını cok duydum
Busracobann selinn35 valla canım Arzu hanım hakkinda suana kadar hiç iyi bişey duymadım Eylül’de 3 sene olacak ilk kızımi Aysel hanım dogurttu şimdi de inşallah 2 . Bebeğimi dogurucam Allah razı olsun çok iyi biri çok memnunum
selinn35 Busracobann bende hep Arzu hanımı duymustum o yuzden sorayım dedim :) Aysel hanımın hic bos gunu yok zaten baktım da masallah demek ki gercekten sevilen birisi. Tesekkür ederim 😊
Mom626 ebozbey merhaba irfan beye gittiniz mi acaba memnun kaldınız mı bende randevu aldım ama medical ve can arasında kararsızım