Ayse270818 Bebeğimin hareketleri ne zaman hissedicem 19+4 olduk miğde bulantılarım tekrar başladı ve baş ağrım oluyor normal mi ?
Mooommyy1 Ayse270818 bebek hareketlerini ben hissediyodum o haftalarda ancak mide bulantisi ve bas agrisi bendede olmustu hatta mide bulantim halen var 21+3 😭
Mooommyy1 Ayse270818 her gebelikte bebek hareketi bir olmuyor endise etmeyin kimi erken kimi gec hissediyor vucut yapisina bagli o
Mom084 Ayse270818 benim de ilk gebelik 20 de hissetmeye başladım canım ❣️🧿 Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa
Anneaksoy Ayse270818 o hararet ediyordur sen hissetmiyosundur doktor bna böyle söyledi korkma daha zamanı war
Ebrulisss Canim net olarak 20-21de daha iyi hissedersen . Ben oyle olmustu bas ağrısı icin parol icebilirisin . Mide bulantisi icin doktorun surup yazabilir saglik ocagida yazar veya beyaz tuzsuz leblebi tuket ise yariyor .
Ayse270818 Ebrulisss Migren olduğu için parol yeterli olmuyor benim için gebe olduğum için de içemiyorum o sağlıklı olsun da ben çekmeye razıyım ☺️
Su123 Ayse270818 en geç 20 haftaya kadar hissedersin🌸 bulantılar malesef 37 haftalığım bende en başından var hiç geçmedi
Vera18 Ayse270818 ilk gebelikse bu haftalarda her an hissedebilirsiniz. Ben 21. Haftada hissetmiştim ilk gebeliğim de 😊