cicegim_-123 Benim ilk doğumun olacak o yüzden hiçbir tecrübem yok. Özel kliniğe gidiyorum ben doğumda doktorum anlaşmalı olduğu özel hastanede olacak. Neden özel dersen ben biraz rahatıma düşkün biriyim.Hastanede sıra beklemek,randevu kovalamak,bazen azar işitmek,sorularıma cevap alamamak,istediğimde doktoruma ulaşamamak bana göre değil. Özel hastanede hele ki özel klinikte asla bunları yaşamıyorsun.Öte taraftan daha az insanla daha temiz bir ortamda muhattap olduğun için kovit korkun da daha az oluyor. Sana prenses gibi davranıyorlar. Rahat koltuklara oturtup kanını alıyorlar,canın acıdı mı diye soruyorlar, seninle sohbet ediyorlar,kibar davranıyorlar… sanki dünyanın en özel bebeğini doğuracaksın 😃Tüm bunlar benim hoşuma gidiyor ve süreçten keyif almamı sağlıyor. Doğumda ona keza konforlu bir ortamda oluyor kimse sana karışmıyor çünkü sen özel bir annesin 😃
Tüm bu prensesliğin bedeli 8.750 TL doğum paketi (her şey içinde)+500TL detaylı ultrason. Tabi bu parayı da gidip sıradan bir doktora bayılmadım. Doktorumdan çok memnunum.
Şimdi böyle konuşuyorum ama bu parayı verecek maddi imkanımız olmasaydı elbetteki devlete giderdim.şımarıklığın alemi yok. Ama iyi bir araştırma yapardım doktor kim,nasıl davranıyor,hastanenin cihazları nasıl vs. Ondan sonra kendimi ve daha da önemlisi bebeğimi oraya emanet ederdim.