mervederin Kocaeli Gebze de oturuyorum Merkez hastanesine muayene oluyorum doğum fiyatını bilen var mıdır ? Yada civardaki diğer hastanelerin
Miiray mervederin ben yüzyıl da Çarşamba günü sezeryan yaptım bizim bı derneğe üyeliğimiz olduğu için 3600 ödedik. Bide bebeğime çovit testi için 160 TL gibi bir ücret verdik. Tabi benim covitt testim için de 200 aldılar yani toplam 4000 falandi
Ecenurcevik mervederin merkez normal doğuma 2500 sezaryana 3000 bin demişti yüzyıla sordum 3500 normal 4000 bin sezaryan dedi medikalpark da aynısını dedi ama daha zam fiyatı gelmedi fiyat değişir doğuma dedi konak yani medar hastanesi 4500 normal sezaryan 5000 dedi ben bu hastanelere şubatta gittim ama yüzyıl hastanesinin orda plazanın işinde burhan şeker diye doktor var klinik doğumları civar hastanede yapıyor sen hangini istersen ben sorduğumda yüzyıl hastanesi için 4500 dedi içinde herşeyile birlikle gebzede olsaydım onda doğum yapıcaktım
Dorya Ecenurcevik Medarda normal Doğum 3000 tl sezaryen 3500 tl daha 2 gün önce sordum orada doğum yapacağım
mervederin Ecenurcevik ben 1900 diye öğrendim merkez hastanesinin fiyatını ama siz sigortasız falan mı o fiyat acaba
Ecenurcevik Dorya canım ben sorduğumda bana verdiği fiyat buydu yalan olmasın medar da yapıcaktım bende fiyatı fazla geldi vazgeçmiştim şimdi eskişehirde kaldım dönemiyorum vakalardan seyhat engelinden burda 6500 e yapmak zorunda kalıcam
kiiraaz Medar herkese farklı fiyat mı veriyor acaba? Ben de orada doğum yapmayı düşünüyorum,kendim görüşmedim ama ne zaman görsem herkes farklı fiyat yazıyor.
Dorya Ecenurcevik hatta paket içeriğini söyledi fotoğraf çekimi doğumda sonra oda da kapı süslemesi Oda süslemesi vs doğduktan sonra çocuktaki bakımlar annedeki bakımlar hepsi paket içeriğindeymiş. Sadece paket dışı covid testi ve kan uyuşmazlığı varsa bunlar birde normal Doğumda epidural istersen o da ekstra 750 tlmiş.