Duyguynrky Fatmalpay valla benim baya artış gösterdi ama kocama yansıtmıyorum kadın hamile kaldı birşeyler oldu demesin 🤣
Bebitomubeklerken Ceyduygu bizimde bi sıkıntımız yok normal devam ediyo ama bana yetmiyo artik ama dedigin gibi bende yanasamiyorum bile 😃😃
Ceyduygu Bebitomubeklerken Keske yanasabilsem rahat rahat ama malesef 😂 simdiye kadar benden öyle bisey görmedigi icin yapsam zaten adam sok olur 😂😂
Bebitomubeklerken Ceyduygu aynen valla 😃 oyle seyler yapabilsem esiminde cok memnun olucani biliyorum ama yok cesaret edemiyorum yinede 😃
Ceyduygu Bebitomubeklerken Aynen hatta bizimki yeni evlendigimiz dönem bir iki söyledi sonra bakti benden tık yok birakti artik 😁
Miray_alparslan 23 haftalık hamileym baştan beri ilişkiye giriyorz tabi cok sık degilde ama tehlikeli falan olmadı hic doktrmda girebilirsnz dedi hatta norml dogum istedgm icin son haftalarda sık sık olmasını istiyorm
Irmakgcgn Ben 34 oluyorum yarin biz daha hic deneyemedik bile 🤤 ikimizde korkuyoruz. Esim hele hic yanaamiyo nerdeyse 8 aydir kardes kardes yatiyoz 🤣 dogumum kolay olsun istyorum ama korkuyorumda bide cok kasiliyorum ben. 🤔
Elifikra Fatmalpay valla bende çok büyük artıs oldu da sizi bilemem zavallı kocam kaçtıkça ben kovalıyorum :-)
Yildizim Fatmalpay ay hiç sorma valla bu hormonlar çok fena eşime de yansıtmak istemiyorum. Ben bile kendimi tanımamıyorum. Hamile olmadan önce kaçan ben şimdi istek o kadar artmış ki🙈
Ceyduygu Betus93 Anlarlar tabii hatta isine gelir 😂😂 ama bende is yok yapamiyorum yani cekiniyorum hep 😂
Deletedmom_879 Amanın bir ben saniyodum 😂😂😂 artik son diyo kocm dogima 25 gun var ama ben son gun kadar yapasim var 😂😂
Tazeanne1 Twinsmom66 ayyy resmen benim düşüncelerim 😂 hatta iyiki evlenmişim kocasız ben ne yapıyordum diyordum doktor yasak dediğinde 😂 ah o geceler ahh neyseki göbekli son 61 gün artık geceliklerimin içine girmek istiyorum 🤦🏼♀️😂😂
Tazeanne1 svmeybgl tabiki normal ama bizim hormonlar anormal olabilir bazı gebeler eşinden bile tiksiniyormuş bu süreçte, zaten yeni evliyim hemen bebek geldi hayat yeni başlıyor bizim için 😂😂
Tazeanne1 Fatmalpay oh oh maşallah canım bizde 31 haftalığız ilk 2 ay hariç hala bitmek bilmeyen bir istek inşallah Doğumdan sonrada böyle devam eder yoksa boşluğa düşerim 😂😂