Yanarbebek bgm44aym ediyorlar ilk defa kan feln alirlar erken gidin ilk defa gidenden kan ve tahlil aliyorlar. Vakit kaybi olmaz hic degilse. Sezaryen icinde doktorlar karar verir oradakiler ne der bilemem.
Seherfkni Guzel_anne ben okudum zaten 😂gerçekten uzun baya ama ben uzun doğum hikayelerini daha çok seviyorum okumayı çünkü her detayı açıklıyorlar sağolsun 🤗 sizinde doğum hikayenizi merakla bekliyorum ❤️
Ftm_08_61 Seherfkni normal doğumun nasıl geçti acaba acilden hemen alıyorlarmı doğuma sancın varsa yoksa açıklık olmasıda önemlimi kapı süsüne izin veriliyormu acaba
Seherfkni Papatya23 e nabızdan talep açın randevu açıldığı zaman telefonunuza sms geliyor ben randevularımı hep bu şekilde aldım
miniginannesi9 Ftm_08_61 kaç hafta kaç günlük oldunuz, memnun musunuz?normal mi sezeryan mi olacaksınız, çatı muayenesi izi kaçıncı haftada yaptılar ilk? Ben 35+4 um yarın ilk kez sakura ya gideceğim.
Ftm_08_61 miniginannesi9 tam 37 de çatı muaynesi oldum yarın 38 haftalık olcak henüz normal doğum gözüküyor açıklık olmazsa sezeryan olma ihtimali de var ama 40 haftaya kadar bekletiyorlar hastaneden genel olarak memnunum
miniginannesi9 Ftm_08_61 yani randevu almama gerek kalmaz dimi 37 den sonra, çok zor düşüyor randevu sakura da
Glcntn Ben normalde özele gidiyorum ama ikili test için randevu aldım hem başka doktorda bakar diye sonrasında yine özele devam . 12 . Haftama girdim ikili testi hemen yapıyormu burası yosa tekrar randevu falanlamı uğraşıyorsun