Flzhvva Hamilelikte sabah ilk kalkp lavaboya gttiginizde idrarinizin koyu olması normal mi yoksa enfeksiyon olabilir mi? çünkü ilerleyen zamanda su içtikçe rengi açılıyor
Minigimm0611 Flzhvva su fazla tüketmediginiz zaman öyledir normal zamanda bile az su tükettigimiz zaman idrar sarı oluyor.Hamıle degilken enfeksiyon icin gitmistim doktor demişti az su tüketip tüketmedigini idrarından anlayabilirsin.enfeksiyonun çiş rengiyle alakası yok cunku bildigim kadarıyla
Hat_ice Flzhvva Az su tüketince oluyor sabahları benimde öyle sonra berrak sarıya dönüyor çok idarar tutmakta enfeksiyona neden oluyor aman dikkat ben gece 3 kere gittigimi biliyorum sağlıcakla alın kucağınıza
Dnz_yksr Flzhvva benimde koyu sarı turuncu gibi oluyor ama cok bekletince oyle oluyor takip ettim kendimi bide enfeksiyon var bende baya antibiyotik de kullandım geçmedi
Morvy Flzhvva aynı durum bendede var bence tahlil vermelisiniz idrarımda kan hücreleri çıktı yani enfeksiyon oluyor.
Flzhvva Dnz_yksr cokk geçmiş olsun sizede bnde enfeksiyon dan korkmstm ama şimdi icim rahatladı teskurederm
Morvy Flzhvva ben aslında günde 2,5 litre su içiyorum ama neden böyle oluyor hiçbir fikrim yok bol su tüketin diyorlar şuan bişey kullanmıyorum doktor randevuma kadar tahlilimi tekrarlıcam büyük ihtimalle ilaç yazıcak. Bol bol su tüketmek gerekiyor.
Flzhvva Morvy aslnda bnde günlük 3lt tüketiyorum.. Öyle yanma yada kaşınma filan yok. Ama sabh öyle koyu cokk görünce bide ilerleyen saatte su içtikçe düzeliyor ama yinede korktum böyle bazen enfeksiyon yazılarını da okuyunca ddm acaba enfkayon mu kaptm
Morvy Flzhvva bendede yanma fln yok ama söylediğiniz şeyler bendede var yani ilk idrarım diğerlerine göre daha koyu bence Pazartesi bir sağlık ocağa gidin tahlil verin. Ben her ay veriyordum hatta 2 ay önce verdiğimde ebe bana kan hücreleri var demişti ama öyle endişe edicek kadar değil o yüzden hiç üstünde durulmadı. Yani enfeksiyonu hemen kötüye yormamak lazım bence zaten çok yaygın sanırım hamilelerde enfeksiyon.
gel_artik_bebegim Flzhvva enfeksiyonla ilgisi yok canım bende yıllardır enfeksiyon var rengi koyu olmuyor şu içmedigin zaman oluyor ilerleyen saatlerde şu içtikçe rengi açılıyor mesela şuan oructa da orucluyken rengi turuncuya yakın iftardan sonra açık renk oluyor şu icnce
Flzhvva Morvy ayyy canım ben seni yine rahatsız ettim hakkını helal et ama idrar tahlili yaparken aç mi olmak gerekiyor ve su içmekte bi sıkıntı olur mu sabah cok susuyorum da
Morvy Flzhvva olurmu ya ne rahatsızlığı:) ben aç gitmiştim kan tahlilide yaptırdığım için. En iyi sonuç açken olur diye biliyorum ve ilk idrarınla olur genelde