Miniklerinogretmeni Kızlar 7 haftalığım daha önce günlük ped kullanıyordum kaşıntıya sebep olduğu içim bıraktım ama tahriş olmuş ve kaşınıyor ne yapmalıyım? Sizlerden de böyle bir surumla karşılaşan oldu mu ?
Minikturtageliyor Miniklerinogretmeni doktorlar günlük pedi önermiyor zaten enfeksiyon yapmış yada sıcaktan terletmiş olabilir. Pamuklu bez koysanız akıntı takibi için daha ideal
Zeynep_99 Miniklerinogretmeni dogal yontem ariyosan karbonatli su ile yıka ama benim gecmedi doktorum muayne ettiginde mantar oluştuğunu soyledi fitil verdi onu kullandım ama tekrar kasintim devam ediyo bu sefer travazol diye kaşıntı kremi var ondan kullaniyorum iyi geldi sizin haftaniz kucuk oldugu icin fitil yerine krem verebilir doktroruna daniş canim simdiden gecmis olsun
sumeyyee28 Miniklerinogretmeni Çok geçmiş olsun sirkeli suyla taharet yapabilirsiniz eminim faydası olacaktır.
Myworld34 Miniklerinogretmeni geçmiş olsun aynı benim gibi bir hata edip kullanmışsnz dört aydır uğraşıyorum geçmiyor bana mısın demiyor 🥴
ftskrbyk Günlük pedi normalde bile önermiyorlar hamileyken sakın kullanmayın diyorlar neden kullanıyorsunuz ki çok zararlı mantar enfeksiyon herşey olabilir Allah korusun
Miniklerinogretmeni sumeyyee28 onu da deneyeyim ya açana dedim abdest aldığım içim sürekli nemli mi kalıyor o yüzden mi ne bilim ama kuruluyorum da