Haticehupl Merhaba ☺️ 13 mayısda doğum tarihimiz ama sancım da ağrımda yok tam gününde doğar mı ki acaba ?kızlar normal doğum olacak eğer gelmezse sezeryanla mı alırlar sizce bilgisi olan var mı 🙋🏻♀️ -Sizde durumlar nasıl peki 🤗
Mercimekmom Haticehupl benimde 12 si son normal doğum olacak inşallah doktorum suni sancı veririm gelmezse dedi şu anlık ne açılma ne kanala inme nede belirti var bekliyorum bakalım 🙄
ayseyilmazzzz6161 Haticehupl benim de 11 mayıs inşallah🙏🏻 eğer gelmezse önce suni sancı veriyorlar açılma falan olmazsa en son sezeryana aliyorlar. Eğer ki bebeğin durumh iyiyse 41 42.haftaya kadar bekletip sonra suni sancı veriyorlarmış canım. Yani eeeennnn son şey sezeryan😋
ayseyilmazzzz6161 Haticehupl benim de erkek bu arada. Arada sırada belime ağrı giriyo bu sefer gelecek diyorum ama gelmiyor😂
Tbiiasl @Haticehupl merhaba benimde tahmini 13 mayıs. Bebek doğum pozisyonunu aldı arada kasılmalarım oluyo ama açılma falan söz konusu değil henüz.salı günü kontrolüm var doktorum o gün konusur planlarız istersen dedi. Suni sancı vermeyi düşünüyo galiba.