Kimkibu Melike-Alya ben daha olmadım 32+6 olduk ama🙈 bel agrısı var bendede ve hep uyku modundayım hep uyuyasım var uykum hic bitmiyor🙈 şükür baska sikayetim yok
hiranurun_annesi Melike-Alya bizde bugun 33 haftalik olduk cok sukur 🤲 bebeğim ters duruyo bu yuzden aşırı kaburga agrisi çekiyorum bel agrimi ve çürüyen sol yanimdan bahsetmek bile istemiyorum 😅 Çok şükür ama Rabbim selametle kucagimiza almayi da nasip etsin insallah 🤲
Melike-Alya damlakardelen ahh hiç sorma canım hangi birini sayayım bugunde bi kaburga ağrısı varki zaten sol yanım çürüdü 😅😅
Melike-Alya damlakardelen 30. Haftamda baş aşağıydı 31. Haftamda makat gelişliydi şuan tekrar baş aşağı 😅 kızım canı sıkıldıkça şekil değişiyor sanırım 😅😅😅
Hayla34 Biz de 33 olduk hareketleri nasıl bebişleri izin benim azaldı biraz. Ama sorun yok diyorlar yeri daraldığı için oluyormuş sizin de öyle mi
Melike-Alya Hayla34 ben geçen hafta 2 gün hareket etmediğini düşündüm acile gittim hemen oysaki hareketleri yer daraldığı için azalmış genelde sen uyuduğuna denk gelmiştir dedi doktorum
Melike-Alya Kimkibu uyu canım ben öyle yapıyorum uykum geldiği an hiç bişey umrumda olmuyor uyuyorum çünkü çocuk olduğu zaman uyuyamıycaz😅😅
damlakardelen Melike-Alya yoktu aslında hatta sordum 35. Hafta da girilmiyor mu nstye diye ya 33 ya 35 dediler 🤷♀️:)