Gul6161 merveylmz normal dogummu yoksa yani belli mi bende 35+4 komtrole daha var o yüzden merak ediyorum
Saniss merveylmz ya ben sağa sola dönme olayından birde solumada yatsam Karnım rahatsız ediyor ondan dolayı uyku verimsiz oluyor
merveylmz Saniss sağa sola dönerken bendr cok zorlanıyorum biri elimden tutsada döndürse bide bacaklarım çok ağrıyor sizinde öylemi acaba
lifeofmybaby Saniss 37 olduk bugün 🥰 bugün nstde sancım çıktı ama hissetmedim. Doktor muayene etti açılma yok ama doktor belki haftaya gelir dedi heyecan doruktaaa🤩
058elf Saniss bacağım çok ağrıyo yürümeye bile mecalim olmuyo ne yazık ki egzersiz yapamıyorum, suquat yapayım dedim olmadı bi tane anca oluyo otururken bile çok ağrıyo bacağım arada nefes egzersizleri yapıyorm, sağlıcakla kavuşalım hepimiz inşallah💕
058elf Saniss cümlemizin inşallah yardımcısı olsun 🤲🏻 bende her an gelir umuduyla beklemedeyim bakalım🧐
Seyhasya Saniss Evett çifte bayram olucak normalde 19 mayıs gözüküyor doğumum ama sezaryan olucam.gun aldık 12 mayısa ger türlü.bayrama denk geliyor yavrum 😍😍
Saniss merveylmz ya bende şükür bacak ağrısı yok işte herkeste Farklı şeyler olabiliyor 🙊 ya kalsiyum eksikliğinden mi acaba bacak ağrınız ya da magnezyum?
merveylmz Saniss takviye ilaç kullanıyorum ama yinede fayda etmiyor en zorlandığım şey bacak ağrısı oldu o geçseydi diğerleirne rağzıydım
Saniss Zahire38 hayırlı vakitlerinde gelsinler inşallah 🥰 ama çok heyecanlandım ben mayısa girince evlerimiz şenlenecek Allah’ın izniyle 🌸
merveylmz Gul6161 zorunlu sezeryan olacak gibi bebeğim dönmedi henüz. Birde küçükten kalça çıkılğığı ameliyatım var beni zorlar diye sezeryan düşünüyorum
diLek_1 Tahmini doğum tarihi 3 mayıs🥰 Ama gelmeye niyeti yok sanırım oğlumun🥰 1o gün daha bekleyeceğiz büyük ihtimal gelmezse suni sancıyla başlatabilirler doğumumu. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah🤲🏻
Gul6161 merveylmz anladım canım benimde dönmedi henüz bende sezeryan düşünüyorum o yüzden soruyorum kusura bakma