Kbradm Saniss 38+6 olduk ne zaman gelirse bizim cimcime ama tek sıkıntımız halâ ters durması. Babası gibi her işi ters 😅😅
Lalihhhh Saniss ay İNŞALLAH hayırlısı ile dogsunlar ben çok gec kalmasın diye istiyordum.ama bugün kilosunu öğrenince az daha dursun kilo alsin istiyorum ama en iyisini RABBİM bilir hayirli zamanda gelsinler İNŞAALLAH
Saniss Lalihhhh bende carsamba öğrencem kilosunu 36. Hafta olduk bakalım kaç. aslında sağlığı daha önemli ama gelişimi açısından da kilosu 🤭🙊
Saniss Filizgc benimde aynı geçen 33 ken gittiğimde 1 hafta geriden dedi ama genetik tendir dedi biz anne baba minyonuz ondan dedim bende kendi kendime
Filizgc Saniss aynı durum bizde de var bizde minyonuz zaten 2 haftayı geçmediği sürece çok sorun teşkil etmiyor geride olması
ecemeric Busraanurr çok sancım oluyor. Son günlerde yürümekte bile zorlanmaya başladım ama alttan muayene olmadığım için bilemiyorum var mı acilmam
Busraanurr ecemeric nst sancı çıkıyor mu bnimde 1 cm açılmam var 37 den beri sadece belim ağrıyor başka bi agrım yok gelmeyecek diye düşünüyorum artık 🥺
annelinkoo Ophelia ayy ne güzel yaa çok duygulandım maşAllah oğluşunla sana 🧿Allah bizi de kurtarsın 😊