Minesimsek12 Saniss benimde 31mayisti normal yapsaydım ama sezaryan olduğu için günüm verildi allah nasip ederse 17mayis
Fatosbartu Minesimsek12 ikinci dogum mu canim benimde bebegim makat 36 hafta olduk ne kadar daha beklerler dogum başlayana kadar mi bekliyorlar yoksa
Saniss Fatosbartu el ayak şişmesi son bi kaç gündür bende var sabah kalkınca ayaklarımın tabanı ağrıyor dayak yemiş gibi
Minesimsek12 Fatosbartu ilk benim cnm doktorum sordu ne düşünüyorsun bende dedim benim korkum var sezaryan dedim oda dedi ozmn gel gün vermiyim
SutlacimiYedimmiBen Saniss bizimki 17 mayis sali kontrolum var hafta ici gelicek gibine geliyor 2.gebeligim
Saniss Betulnuri oy maşallah her bebeğin yapısı şeyi Farklı tabi biz anne baba minyonuz bakalım 3ü geçer mi doğumda 🤣🙈
Kahvela Saniss 1 Haziran gözüküyor ama içimden bi ses beklemez o kadar diyor bakalım 🙊 35+4üz bugün normal istiyorum bakalım ne zaman gelmek isteyecek yanımıza 👼🏻
Kahvela Saniss evet son zamanlara girince insan hemen gelsin artık istiyo 🙊 ama hayırlısı olsun tabiii 🥰