Turunculimon Arkadaşlar benim bebeğim sanki hiç sancılandırmayacsk hiç kendi isteğiyle gelmeyecek gibi… Artık dayanma gücüm kalmadı. Uykular haram oldu. Sizde durumlar nasıl? İnşallah kızım, kıymetlim en güzel vakitte gelir 🙏🏻🥰
058elf Turunculimon gel sarılalım 🤗 beni de bacak ağrıları zorluyo karnımda sanki acıyo ağrıyo gibi yatakta dönemiyorum uyuyamıyorm ama nazlı kızım kendini bekletiyo, salı günü 40 hafta olacaz doktor randevu verdi bakalım ne diyecek 🤷🏻♀️ sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah 🤲🏻 💜
Busraanurr Turunculimon bnde aynı durumdayım 39 haftalığız 1 cm açılmam var ama ilerlemedi beklemek hergün daha zor geliyor
d1l2k Turunculimon sancı nedir merakla bekliyoruz ama tik yok sanki hiç gelmicek karnımda keyfi yerinde sanırım 😃
Oziican Turunculimon benden de selam olsun herkese bugün biraz agrim başladı kasiklarim ve belimde ara ara bakalım hayırlısı 🤷♀️
Turunculimon 058elf 🤗 benimde Cuma günü 40 hafta oluyor ve o güne kadar doğmazsa sezeryan olacak. Bakalım nasıl gelmek istiyor.
Turunculimon Busraanurr benim hiç açılmam yok. Bebek hala kaburgalarımı ittiriyor 🤷🏻♀️🥺 kız çocukları erken doğuyormuş güya 🥴😁
058elf busrabasak ayy ne zaman gelecekler acaba lavaboya her gitmemde bakıyorm acaba nişan gelmiş mi belime ağrı giriyo mu diye kontrol ediyorum tık yok henüz 🙄 sağlıcakla alalım inşallah cinsiyeti nedir bebeğinizin?
Damla55Defne Ay bende hafif bir batma olsa sancı diye heyecanlanıyorum. Allahım hayırlısıyla gelmelerini nasip etsin
esra_danis4 Damla55Defne aynıyız bende öyle hissediyorum sancı nedir bilmiyorum bakalım nasıl doğurcaz 😂
busrabasak 058elf Bizimki erkek ama salı günü yatış yapacak doktor kilosu fazla olduğu icin. 39 da alacaktı ama bir hafta daha beklemek istedik bizde de hala tık yok 😔
Kbrarn1 Benim de aynı kızlar 39+6 ve hala belirti yok sadece bel ağrıları var heyecanla bekliyorum artık ☺️
Yarencerenn 3gün kaldı uygulamaya göre ama gelen yok 2cm açılma nişan geldi 4/5saatte bir sancı gerisi gelmedi 🥲
Ey_ser Turunculimon al bende de o kadar suni sancıyla başlatılmasını istemiyorum inşallah kendi sancım gelir ya
Turunculimon Ey_ser ben suni sancı çekebileceğimi sanmıyorum. Kendi sancım olmazsa sezeryan olacak mecburen
Buseseyma Turunculimon son 3 gündür uyku nedir unuttum . Gündüz uykym geliyor gece her yerim agriyor bayramdan once gelsin insallah
Turunculimon Buseseyma Allah hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah. Gerçekten geceler kabus gibi artık
058elf busrabasak sağlıkla kavuşmak nasip olsun canım inşallah 🌸 bizim kilosu normal gittiği için doktor bekleme tarafı bende diyorum acaba sezaryen mi istesem
Berrinugur Turunculimon benim 37. Hafta bitiyor 2 cm açılma vardı hafta başında nişanımda geldi ama sancı yok herkesin aksine kendimi aşırı enerjik hissediyorum hiç olmadığım kadar rahatım nefes alışlarım rahatladı her hareketi rahat yapıyorum bol bol yürü ve squat yap canım bence tabi doktoruna danış
Turunculimon Berrinugur squat yapmaktan dizlerim ağrıyor artık. Gerçekten bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor. Yürüyüşler squatlar, çökerek tüm evi silmeler hepsini denedim… 💔