Hamileliğimin başından beri her gece yatağa girdiğimde doğum hikayeleri okur acaba bir gün bende yazabilecek miyim diye hayal kurardım o yüzden biraz uzun olacak baştan uyarayım 🤭 gebeliğimin ilk 12 haftalık sürecinde 3 defa çok yoğun kanamalar yaşadım ve 20.haftaya kadar ilaç tedavisi gördüm o yüzden bizimkisi kaybetme korkusuyla başlayan ve gelişen bir süreçti. Çok şükür 20. Haftadan sonra her şey güzel ilerlemeye başladı. O yüzden de bunu özellikle gebeliği sıkıntılı başlayan arkadaşlar için söylemek istiyorum sakın umutsuzluğa düşmeyin ve bebişinizin gücüne hep güvenin 😍 Benim sezeryan hikayeme gelecek olursak özellikle değinmek istediğim bir kaç nokta var onun dışında sorularınız varsa seve seve yanıtlayabilirim. Spinal iğnesinden sakın korkmayın arkadaşlar gerçekten kendinizi kasmadığınız takdirde asla ama asla acıtmıyor. Bol bol su ve kahve tüketin bu ikili sayesinde anestezinin geçme aşamasında da hiç sıkıntı yaşamadım. Sonda ile ilgili okuduğum bazı olumsuz yorumlardan dolayı ondan da korkuyordum bu nedenle uyuşturulduktan sonra takılmasını rica ettim çok şükür onunda bir ağrısını yaşamadım bu sayede zaten çıkarılmasını hissetmiyorsunuz bile o nedenle o kısmı söylemiyorum. Son olarak benim en büyük endişelerimden birisi ilk kalkış anıydı inanın bana yaptığım tek şey karşıya bakmak ve şimdiye kadar her şey güzel oldu bu da güzel olacak diye düşünmekti ve onu da çok güzel atlattım 🙏 Sakın korkmayın, eğer çevremden sezeryan ile ilgili dinlediğim hikayelere kulak assaydım asla bu kadar konforlu bir doğum geçiremezdim. Her hamilelik ve her doğum kendine özeldir bu nedenle kendi hikayenizde en güçlü kahraman olmak için çabalayın bırakın kim ne konuşursa konuşsun. Şimdiden hepinize sağlıkla bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum 💙🙏🌸🥰