Rukenkumsal 30 haftalıkken 1890 kiloydu 32 haftalığım 2440 dedi Akıntıdan dolayı gittim 3 gün önce Şimdi 1700 diyor Aklım el vermiyor bir türlü yaşayan var mı ?
uleErenTozkoparan Rukenkumsal oo bayağı fark var yanlış ölçülmüştür sonuncusu yaa kendi doktorun ve aynı ultrason cihazı değilse bil fark oluyo
HicranKzn Rukenkumsal yani haftalık değerlerimiz yakın birbirine ama şuan 1700 olmaması gerekiyor. Yanlış ölçüm yapılmış olmasın sakın. Yada başka bir doktordan bir daha baktır derim
Betuluus Rukenkumsal diğerleri biraz fazla ölçülmüş bence canım 2400 lük değer 34 haftalık bebek kilosu gibi geldi bana ama şuanki ölçümünde kesin bi hata vardır
Elcnerdgn Ee ozaman bebek mi zayıfladı 🤷♀️🤷♀️ Bence bi mantıksızlık var yanlış ölçüm yapılıyor sanırım
FeriDEniz Rukenkumsal ultrason değerlerinin yazdığı kağıda baktınız mı oradan karşılaştırın değerleri. Belki ağzından yanlış bi rakam çıkmıştır doktorun. Ya da bebişin pozisyonu uygun değilse yanlış ölçülmüştür
Beyza12344 Rukenkumsal ultrason fotosunda mı 1700 yazıyor belki tam olcum alamamıstır bence tekrar baktır yada sen baktın mı ultrason kagıdına
KbraAcn Farklı bi ultrason da mı bakıldı acaba benimde kendi doktorumda 30.hafta da 1800 demişti devlette 32.haftada 1850 dedi hangisine inanacağımı bilemedim
gonulcelen arkadaşlar cevremiz de bir cok kadın Doğum uzmanı var ve ara ara soruyorum hatta hamiş öncesi de sormuştum bu bebek kilosunu doktorlar hep aynı şeyi söylüyor bebeğin kilosunu aslında bir tam anlamıyla ölçemiyoruz. Baş bacak beden boyu ölçüsü vs bize o rakamı veriyor diye yani geçen gözümle de gördüm ölçtü sağını solunu işte bir işlem yaptı ekrana düştü haftasıyla uyumlu ortalama kilo 330 g diye yani bunu stres yapıp kendini hiç üzme miniğin boşuna strese girmesin 🙏🏻