Lulemom Zelihauzn ben kaçıncı Haftamda almıştım çok hatırlamıyorum ama sanırım 12-14 falandı. Böyle rahat olduğunu bilsem hamile olmadan önce de kullanırdım 😄 şuan 23+4 deyiz çok memnunum. Doğumdan sonra da bırakmayı düşünmüyorum.
mrsbiyolog Zelihauzn 26. Haftamda aldım keşke önceden alsaymışım şimdi 35 olduk onsuz normal koltukta bile uzanamıyorum. Eşim doğumdan sonra bu yastığı ben kullanacağım diyor tabi bakalım ben verecek miyim😂
Mineyld07 Zelihauzn bende çok memnunum sırtıma ve bacaklarıma destek oluyor ama tek olarak kullanamıyorum muhakkak bir yastık daha koyuyorum üstüne o zaman mide ağrım kesiliyor
Didoudo Zelihauzn bende e bebekten aldım rahat edemedim. Kolumu yastığın altına sokmadan uyuyamıyorum hamile yastığının altına soktuğumdada yastığın boyu bacak arasına kısa geliyor. Sanırım boyuma uygun değilmiş bilemedim rahat edemedim bir türlü🤷
Lulemom Zelihauzn valla normalde boynum bacaklarım falan çok ağrırdı. Hamilelikten öncede. Dayak yemiş gibi uyanırdım. Şimdi hiç öyle bi sorunum yok.