MihrbnGrbz3 Annişler bişey danışmak istiyorum ilk gebeliğim olduğu için bilgi almak istedim Sizce yenidoğan bebek yün yatak mı yatmalı ortopedik yatak mı almalıyım Hangisi iyiyse bebeğimin sağlığı için onu tercih edicem Yardımcı olur musunuz?😊
Shyla_ktlu MihrbnGrbz3 yün önerilmiyor içine gömülen çok yumuşak yataklarda önerilmiyor ortopedik tercih edin bence
61Aysen MihrbnGrbz3 bebegmn yatagi yün ama iicne gomulmesi omirlik gelisimi aciisndn iyi deil ustune reflu yatagi koydm besige o sekilde kullanıyorum ortaoedi alin bence bn pesigeme uygun olcude ortaoedi yatk bulamadim yun diktrdm ama cok yumsk oluyo icine gomulmemesi alz die reflh aytagi koydm besikte yun yaatgn üstüne o sklde yatiriyorm
Kodalailesi MihrbnGrbz3 reflü yatağı al canım bebekler ilk 1 yıl reflü olabiliyor ve bebekler için yatması daha rahat kusma sorununa karşı doktorlar reflü yatağını öneriyor . Sağlık açışından da en güzeli yün bence sırt ağrılarını bile hafifletiyor bizlerin bebeklere de iyi gelecektir çünkü bebeğe elyaf yorgan önerilmez mesela yün yorgan yün yastık önerilir ben ortapedik aldım bil bakalım yattı mı hayır hiç kullanmadık çünkü ağır reflümüz var mecbur reflü yatağında yatıyor
Nigli123-35 Bende ortapedik alicam ama park besiklerden aldim ben 2 Kademede ortapedik yatak agirliktan dolayi olmuyo yün yatak ince birsey yatirmayi dusunuyorum. Belli aya kadar bende reflü kullanicam ama sonrasini bende bilemiyorum nasil yapicami
Kubrakuckk MihrbnGrbz3 Ben yatastan aldım Baby blue Star olarak geçiyor asiriii rahat önce ben denedim tabi 😂 Hem organik yatak olarak geçiyor hemde bebeklikten 8-9 yaşına kadar da kullanabiliyor tavsiye ederim 🌼
Minnakkannesi MihrbnGrbz3 kesinlikle visco tavsiye ederim oğlum iki yıldır kullanıyorum çok memnunum şimdi de kızıma kullanacağım
MihrbnGrbz3 zeynepozcn ben ortopedik yatak alıcam birde reflü yatağıda alıcam öyle düşünüyorum Kaynanam zaten yün yatak yorgan yastıkta yapıyor onu ilerde kullanırım☺️
Pambix MihrbnGrbz3 Beşiğinde pamuk yatak yaptık döşek gibi .hafift eğimli yaptık reflü yatagi havasında olmuştu..yatağına geçerken zaten içinde ortopedik yataklıydi. Genelde ortopedik tercih ediliyor.
MihrbnGrbz3 gizemozdemir90 sizin gibi söyleyenler çok oluyor kaynanam yapıcam diyor o zaman yapsın ben kırmak istemem onu Yün yatağı kullanmam Ortopedik alıcam zaten onu kullanırım