Derya Merve2697 tabiki de öğrenebilirsin ama bu haftalarda öğrenilen cinsiyette yanılma payı çok oluyor en garantisi 16-18 haftalarında bakılan cinsiyet 🌸
AhahHbzhz Merve2697 11 hafta 5 günlükken kesin bi dille söyledi yanılma payı vermedi 15 de yine tekrarladı söylediğinin aynısını
zeynepemiromer Derya ben 15+3 de gideceğim acaba o zaman net birşey ogrenirmiyim çünkü alışveriş yapacağım yapamıyorum 15+3 u güven olur mu
Derya zeynepemiromer doktoruna ve elindeki ultrason aletinin kalitesine göre değişiyor bana kalırsa canım 18 e kadar sabret net olsun herşey sonra doya doya alırsın kıyafet🌸
Dilekcnkn zeynepemiromer bana o haftada kesin dedi önceki haftada erkek demişti ama alışveriş için biraz erken canım biraz daha geçsin öyle al bende zor tutuyorum kendimi 😂
zeynepemiromer Dilekcnkn değil mi valla eskiden kendim için kıyafet bakardım şimdi trendyol favorilerim bebek kıyafetleri dolu 😊😊
zeynepemiromer Dilekcnkn öyle valla annem Hep derdi anne olunca anlarsınız diye ne çok şeyi karşılıyormus bu cümle daha karnimdayken böyleyim valla evlat çok farklı Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizin heycanini hevesini daim etsin inşallah 😊
nikoland Benim oğluşum 12.haftada gösterdi bacaklarını ayırıp 😄 doktor daha çok erken göremeyiz dedi başta sonra ultrasonu bi çevirdi seninki açmış gösteriyo herşeyini dedi çok sevinmiştim ilk çocuğumdu şimdi 20. Haftalarda anca öğrenebildik kızmış buda 😍