Shyla_ktlu Miniikanne ilk başta en iyisi fazla almamak sonuçta bebeğimizin cildine uyup uymayacağını bilmiyoruz ben molfix sipariş verdim 240 li paket elimde bulunsun bebek doğduktan sonra eğer sorun olmazsa devam ederim 🤷♀️
Dilekcnkn Miniikanne Benim düşüncem prima iki oğlumada kullandım nasipse bu bebeğimede kullanacağım kuruluk konusunda çok iyi umarım kendini bozmamıştır ☺️
Ipek0z Miniikanne yaşasın baby turco 💃💃 çok memnunum çok çok kaka yapmadığı sürece taşmıyor hiç çiş sızdırmadı ve pişik yapmadı 👍🏼 ayrıca çok ekonomik ve doğal
canserko Valla bunun tek bir cevabı yok sanırım ya. En pahalısı en kalitelisidir diye düz mantık gitsek bile prima bazı bebeklerde pişik yapıyor mesela . o yüzden en kaliteli bez değil de, bebek için en iyi bez var o da her birine göre değişiyor
Zynpo Dilekcnkn prima petrol türevi kimyasallar içeriyor. Konforu iyi ama buna aldanmamak lazım bebeklerimizin 7/24 temas ettiği bir ürün. Bizde prima kullanıyorduk öğrenince sleepy den devam ettik. Pişik konusuda bebeğin cildine göre değişiyor
canserko Miniikanne YouTube da bezleri kıyaslayarak inceleyen kadınlar var bir bak bakalım belki yardım eder
Miniikanne balkiz12 ıcerıgıne baktım ust yuzeyınde badem yagı bambu lıflerı saf su falan gorunce bırazda ıcınde badem yagı olması benı cezbettı dıgerlerınde yok tu bu yada varsada ben bılmıyorum
Beyzan Ipek0z baby turcoyu nerden alıyorsunuz marketlerde denk gelmedim sanki hiç ya da dikkatli bakmadım mi bilmiyorum
Beyzan Bu konu senin bütçene ve beklentine göre değişir. Ben içeriğe kimyasala bakmam en sizdirmazi olsun dersen klasik prima. Hem Prima olsun hem çok para vereyim dersen Prima püre and soft. En az Prima kadar iyi olsun ama ekstra ekstra doğal olsun para sorun değil dersen sleepy bio natüral. Arada bir sızma olsa da saf temiz doğal olsun bütçemi de yormasin dersen sleepy 😃