• Gebelik
  • Sami Ulus Beştepe Hastanesi

Kızlar merhaba, gebeliğimin 36. Haftasındayım, doktorum artık her hafta NST için çağırıyor ama randevu her hafta bulmam imkansız. Beştepeye gidip her hafta NST’ye girenler nasıl randevu buluyorsunuz, sabah erken mi gidiyorsunuz sıra almak için?

Esraktrc arkadasım orda dogum yaptı 36. Haftadan sonra randevu almadan hastaneye gidiyordu sabahtan 7 de orda olup fiş alıyordu öle muane olup nts giriyordu sımdı yasak var nasıl olur bilmiyorum

ozge8- Hamilelere bir şey demiyor polisler ya. Hastaneden düzenli kontrol için gideceğime dair bir kağıt aldım çevirmede sorun yaşamam. O zaman ben de sabah 7 de dikilicem hastaneye ah ah ☹️ Zor oluyor erken saat gerçekten

Esraktrc erkenden gidiliyor 7 gibi hastanede oluyorsunuz isminizi yazıyorsunuz nst kapısının önündeki kağıda sırayla çağırıyorlar. Ben daha 22. Haftamdayım ama erken gittiğimde de öğlen gittiğimde de böyle gördüm

hellobaby0 Nst sırası için değil canım muayeneye girmem gerekiyor ya önce barkod istiyotlar Nst’de. Muayeneden sonra isim yazıyoruz kağıda. Muayene için erken geliyor demekki herkes.

Esraktrc hiç aklıma gelmedi kagıt almak gitsem ınsallah skntı olmaz yolda

ozge8- Sanmıyorum sprun olacağını hamilelere tolerans sağlıyorlar. Herkes aynı şeyi söylüyor şu an